-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, Hayvanlar ile aram iyidir açık konuşmam da gerekirse en sevdiğim canlı türleridir. Bir alan adı daha aldım ve yine
.gen.tr değerli yorumlarınızı almak istiyorum. (olumlu/olumsuz)
Alan adının kurulumunu gerçekleştirdim. Her zaman hızlı, sade ve göze hitap eden bir forumları sevmişimdir. Başlangıç içinde forum nasıl olmuş?
Alan adım: www.kanarya.gen.tr
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Keyword güzel bir domain , temada gayet güzel fakat fazla beyaz olması bir süre sonra gözü yorabilir.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Güzel yorumun için teşekkür ediyorum, uzun süredir kullanıyorum bu temayı aslında ama bende herhangi bir sorun olmadı acaba renk körü olduğumdan dolayı mı? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
alan adı güzel. insanın aklına ister istemez fenerbahçe geliyor. düzeni kurmuşa benziyorsun. şimdi yapman gereken şeyler; reklam, reklam ve bir daha reklam :)
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
tipsychannel adlı üyeden alıntı
alan adı güzel. insanın aklına ister istemez fenerbahçe geliyor. düzeni kurmuşa benziyorsun. şimdi yapman gereken şeyler; reklam, reklam ve bir daha reklam :)
Teşekkür ederim güzel yorumun için, inan kurmadan önce benim de aklıma fenerbahçe geldi :) Ama kanarya kuşlarının siteleri daha aktif ve hayvanları daha çok seviyorum. O üretimhanede bir çay içmek, atılan palavraları falan dinlemek inan hiç birşeye değişmem. Facebook gruplarında reklama başladım umarım işe yarar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Teman çok iyi. gen.tr olması biraz dezavantaj ama sanırım çevren var. Kapatırsın farkı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Yorumunuz için teşekkür ederim, bütün alan adları dolu idi benimde biraz işime geldi .gen.tr 4 yıl kayıt ettim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben alan adına karsı degilimde daha geçenlerde hayvanlar.gen.tr ile ilgili projeden bahsediyordunuz simdi aynı hevesle bu projeden bu böyle olmaz.Birisinde adam akıllı isim yapmak gerek. Yarım yarım hepsi çöp oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı
ben alan adına karsı degilimde daha geçenlerde hayvanlar.gen.tr ile ilgili projeden bahsediyordunuz simdi aynı hevesle bu projeden bu böyle olmaz.Birisinde adam akıllı isim yapmak gerek. Yarım yarım hepsi çöp oluyor
Çok haklısınız, aldığım en güzel yorumlardan bir tanesi içtenlikle söylüyorum çok haklısınız. İşin açığı şudur hocam "Ben bazı şeyleri unutmak için, her dala zıplıyorum." Bazı şeylere girmem çok detay alır, fakat gerçekten haklısınız.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Güzel bir alan adı bende iki adet iki farklı dev sektöre göre alan adı var.
Web hosting ve Seriilan üzerine ancak biliyorsunuz ki TR uzantılı alan adlarının satışı yasak. Bu sebeple elimizde durdurarak bir proje yapmak durumunda kalıyoruz. Fakat GEN.TR ve WEB.TR uzantılı alan adları bana göre (co, info, biz, name ) vb gibi alan adlarının uzantılarından çok daha değerlidir.
Tabi herkesin görüşü kendine göre ayrı, ben kendi şahsi fikrimi belirttim. Bu arada hayırlı olsun güzel bir platform iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.