Alexa da kısa sürede iyi seviyelere getirmek içinde faydası olabilir yapacağım şeylerin. Kaybetcek bişi yok deneyeceğiz bakacağız. Herkesten farklı olarak ben önce iş sonra ücret diyenlerdenim.
Ek Olarak:
Bence bu tamamen boş beleş bilgi herkes tutturmuş özgünlük v.s şöyle düşün. Senin siten var özgün yazıyorsun ben takip ediyorum yazıyı yayınladığın anda alıp kendi sitemde paylaşıp senden önce index aldırtıyorum diyelim o zaman senmi yazmış olursun benmi. Yapıyorum demiyorum yanlış olmasın.
Ek Olarak:
Bence bu tamamen boş beleş bilgi herkes tutturmuş özgünlük v.s şöyle düşün. Senin siten var özgün yazıyorsun ben takip ediyorum yazıyı yayınladığın anda alıp kendi sitemde paylaşıp senden önce index aldırtıyorum diyelim o zaman senmi yazmış olursun benmi. Yapıyorum demiyorum yanlış olmasın.
boş mu? komiksin hocam valla komiksin:D ben yoga haraketleri, hattavonuda geç yemin ederim türkçe sitede özgün yazı ve resimlerle iphone 6 direk aramasında onlarca hit aldığımı bilirim hemde yabancı hit. Ne demek boş biraz düşünerek konuşun. Çalma konusuna gelince orada haklısın ama tamamen boş demeniz çok amatörce.. Şuan adam gibi bir takım sitelere yazdığım çok önemli aramalardaki makaleler ilk sıralarda siteninde etkisi elbette büyük. Ve adamlar çatır çatır hit alıyor!