hdfilmx adlı üyeden alıntı

Bende bahsettiğin o arama kelimelerinin bazılarında o sıralamalara yakın hatta daha üstte olmayı deneyecem bakalım hiç alakasız bir sitem için. Daha sonra buradan yayınlayacağım. Hiç birşeyde kesinlik yoktur benim fikrim. Arkadaşım seocuyum diyenlere 200-300 lira verdi ben 1 kuruş vermedim şu ana kadar tüm çalışmalarımı kendimce doğru olduğunu düşündüğüm şekilde uyguladım. Tek çıkış noktam ben internette birşey ararken nasıl davranıyorsam ziyaretcilerim içinde onu uygulamam. Kolay gelsin işinize mani olmayalım. Gelişmeleri buradan takip ederiz :)

Benim bahsettiğim sitelerinde zaten alakası yok:) bilgimi.com sitesinin kürtajla ve aynı zamanda google adsense kuralları ile ne işi olabilir:) Alakası olmayan film sitenizde dahi doğru düzgün makale ile hit alabilirsiniz. Yazımınıza ve farklı yazı kombinasyonlarınıza bağlı olarak ilk sıralarda da rahatlıkla yer alabilirsiniz. Bahsettiğinize göre film siteniz biraz oturmuş. Böyle bir sitede bile sezaryenle, kürtajla cartla curtla ilk sayfalarda olmamanız için hiçbir neden yok. Evden eve nakliyat, ukash vb demiyorum dikkat bunlarda zaten olmanız çok zor. OLMAMIZ çok zor.

Ek Olarak: uyguladığınız taktiklere zaten lafım yok:) benim takıldığım özgünlük hiçbirseydir demenizdir:) Ayrıca verdiklerimin dışında rekabeti oldukça yüksek birçok aramada da ilk sayfalarda çıkıyor makaleler. Ancak site ismi veremiyorumvhem ben istemiyorum hemde müşterim. Malum wm sitesinde site ismi vermek özgün yazılan bir yer için intihardır:) vipaskim.com verdim cunku sadece reklama dayalı bir site olacak.