Google bir insan değil sonuçta bir makinadır, yani Google'da çalışan biri sizin sitenize girip görsel olarak inceleyip puan vermez, Google'da kod ile yazılmış bir yazılımdır ve karşılaştığı kod ile anlaşır, dolayısıyle eğer siz standart dışı ve karmaşık kodlar yazdıysanız Google ve diğer arama motorları sitenizi anlayamaz, siz ne kadar özgün yazarsanız yazın siteniz standart dışı kodlama ise en baştan kaybettiniz demektir.

Benim gördüğüm kadarı ile ilk baktığımda döküman tipiniz yanlış, arama motorlarının domain ve subdomain isminden sonra bakacağı ilk şeylerden bitanesi döküman tipidir. Çünkü yorumlamasını o tipe göre yapacaktır. Örneğin İngiltere'ya gittiğinizde oradaki insanlar Türkçe konuşsanızda anlayamayacaktır, çünkü orası İngiltere'dir. Aynı şekilde Türkiye'ye gelen biriside Türkçe konuşmalıdır ki anlaşılabilsin. Şimdi şunu demek istiyorum döküman tipi hakkında küçük bir araştırma yapın, döküman tipinizi belirleyin ve kodlarınızı döküman tipinize göre yeniden düzenleyin, çünkü döküman tipiniz ne ise kodlarınızda o tipe uygun yazılmalıdır, çünkü Google dökümanınızı verdiğiniz tipe göre inceleyecektir, düşünün, siz ingiltereye gidiyorsunuz ve insanlarla Arapça anlaşmaya çalışıyorsunuz, olacak iş değil elbet. Son olarak anasayfada bazı kritik etiketleri kapatmamışsınız ve seoyuda abartmayın, kodlar özgün ve sade olsun. Döküman tipinden sonraki en sade çıktı şu şekildedir, gerisi Google'ı yorar...




Sade Kodlama, Özgün İçerikli Siteler



Sade Kodlama, Özgün İçerikli Siteler Nasıl Yapılır



Sade Kodlama, Özgün İçerikli Siteler Nasıl Yapılır

Bu sayfa çok sade ve Google tarafından en rahat anlaşılabilen sayfadır, bu sayfayı ihtiyacınıza göre fazla abartmadan geliştirebilirsiniz, CSS ve JavaScript kodlarınızı direk sayfa içine yazmamaya özen gösterin, onları başka dosyalarda saklayıp link vererek sayfanıza dahil edin.