lostyazilim

Kayan Reklam

18 Mesajlar 2.571 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)

zamanteknoloji adlı üyeden alıntı

adsense kayan reklam hakkında idi soru ama baya garip guraba yerlere gitmiş muhabbet, demek buraya bu soru fazla geldi

yaşlara bak hocam, normaldir.

wmaraci
reklam

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 1703
  • Beğeniler 659 / 509
  • Ticaret 9, (%100)

mhalat adlı üyeden alıntı

yaşlara bak hocam, normaldir.

Yaşından büyük olan herkese inanır güvenir misin? Senin için şahıs değerlendirmesi sadece yaşla mı ilgili? Bizim yaşımızdan önce sizin bu düşünceniz asıl garip olan

mts mts WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Uykucu
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 54 / 125
  • Ticaret 22, (%100)
Arkadaşın kayan reklamdan kastı, sitenin sağ veya solunda durup, sayfayı scroll ile aşağı kaydırdığımızda, sayfa ile birlikte hareket eden reklam diye anladım.

Adsense Program Politikaları Sayfası'nda "Tıklamalara Teşvik Etme" başlığı altındaki "daha fazla bilgi edinin" açılır kutusuna tıklarsanız orada yasak olduğuna dair bilgi yer alıyor.

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

shateiel adlı üyeden alıntı

Yaşından büyük olan herkese inanır güvenir misin? Senin için şahıs değerlendirmesi sadece yaşla mı ilgili? Bizim yaşımızdan önce sizin bu düşünceniz asıl garip olan

Asıl önemli olan akıl yaşı hocam. :)

zamanteknoloji adlı üyeden alıntı

adsense kayan reklam hakkında idi soru ama baya garip guraba yerlere gitmiş muhabbet, demek buraya bu soru fazla geldi

Hocam haram/helal konusuna girmeyelim ama Adsense kurallarına göre yasak. Yakalanırsanız ban yersiniz.

wmaraci
wmaraci

Morfran Morfran Hi again. Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım, Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)
Best troll ever.

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)

shateiel adlı üyeden alıntı

bu yorumuma böyle bir cevap geleceğini biliyordum, ve nedense hep ergen tabir edilen yaş civarı akıl yaşta değil başta diye savunur durur.
Evet hocam yaş büyüklüğü çoğu konuda benim için olumlu bir etkendir. Umarım size cevap olmuştur.

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 1703
  • Beğeniler 659 / 509
  • Ticaret 9, (%100)

mhalat adlı üyeden alıntı

bu yorumuma böyle bir cevap geleceğini biliyordum, ve nedense hep ergen tabir edilen yaş civarı akıl yaşta değil başta diye savunur durur.
Evet hocam yaş büyüklüğü çoğu konuda benim için olumlu bir etkendir. Umarım size cevap olmuştur.

Öyle bir savunma yapmadım. Sadece sorduğum, bir şeyin doğru olanını mı kabul edersiniz yoksa sizden büyük kimse ne derse öyle mi kabul edersiniz diye sordum. Sanki ergenlik dönemi geçirmemişsiniz gibi ergenlik kelimesini gelişi güzel kullanıyorsunuz.

İnsan vücudundan anlamadığınız aşikar. Sizden her yaşı küçük ergen veya zihniyetinizdeki yaş sınırı altındaki herkes ergen değildir.

Ayrıca ergenlik kötü bir şey veya aşağılanacak bir şey de değildir vücudun (beyin de dahil) en yoğun büyüdüğü/çalıştığı zamandır.

Zaten olay yaşta bitseydi dünya genelinde bilge diye tabir ettiğimiz şahıslar +80 yaşlarında olurdu.

Neyse size kolay gelsin :)

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)
Hocam kayan reklam adsense vs. de yasaktır. Fakat kuralları açıkça olmayan diğer reklam sitelerinde kullanabilirsiniz. Zaten bazı reklam şirketleri vs. özellikle kayan reklam başlığı altında reklam kodunu verebiliyor.

Kişisel Blog: www.onurr.org
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al