Elinize sağlık. Sade ve güzel bir sistem olmuş. Yeni web tasarım ile ilgilenmeye başlayan kullanıcılar için olumlu bir araç gözüyle bakıyorum. Fakat bazı önerilerim ve söz konusu kategori ile ilgili şikayetim var. Şöyle ki;

Öneriler
* Yarın, bir gün; eğer dünya genelinde kullanıcı sayınız artar ise, dil desteği için çalışma yapmak yerine; bunu neden şu anda yapmıyor ve dil desteği koymuyorsunuz?
* Web sitesi sanki hazır bir scriptmiş gibi duruyor (belki öyledir, konuya ilgim bulunmadığı için araştırmadım ama gelecekte kesin araştırırım.). Buna biraz daha yine aynı gazete tarzı ama daha fazla görsellik katmanız mümkün mü?

Şikayet
* Hocam, bu tür yardımcı sektörlerde maalesef tamamen ücretsiz olmayı başarabilen bir sistem görmedim. Dal biraz farklı ama küçük bir örnek verecek olursam; sizin gibi ingilizce (ama Türkçe yerel dizin olduğunu iddia ediyor.) olan ve bu forumda en azından 10 başlık açarak, ücretsiz açık kaynak dizin olduğunu iddia eden linkerpage, son üç günde bana 10'dan fazla e-posta göndererek, siteme banner eklemediğim takdirde, sitemin dizinden silineceğini belirten mesaj gönderdi.

Şikayet doğrultusunda, sizinde linkerpage gibi yapmayacağınızı nereden bilebiliriz? Örneğin; yalnızca reklamlar sizi tatmin edecek mi veya bağışlar ile mi devam edeceksiniz. Yani, demem o ki; biz kullanıcılar artık Vikipedia veya benzeri büyük sistemler dışında sürekli olarak bedava olacağını iddia eden hiçbir sisteme güvenmiyoruz. Bunları açıklarsanız, yolunuzun uzun olacağının garantisi de açıktır. Umarım kırmamışımdır.