bilgive adlı üyeden alıntı

Merhabalar, foruma hoş geldiniz. Aslında yalnız bu konunuza görseydim, mesaj yazmayacaktım. Fakat Yeni blog açtım ne zaman reklam almalıyım? başlıklı konunuzu da görünce yazmaya karar verdim.

Kusura bakmayın fakat hem blogger ile google webmaster ilişkisini bilmiyor hem de bu tür konular açıyorsunuz. Siteniz pardon bloğunuzda hepi topu 5 makale var. Üstelik bu film incelemeleri müthiş bir şekilde özgüllük içeriyor. Elbette blog olduğu için bir şey diyemem ama açtığınız başlıklar bu forumdaki kullanıcıların sinir tavan katsayılarını hızlı bir şekilde arttırıyor.

Elbette forum dediğimiz olay adından da anlaşılabileceği gibi paylaşım alanıdır. Fakat, GOOGLE gibi kocaman bir arama motoru varken ve bu arama motorunda yeni blog reklam gibi üç kelimeyi bir araya getirip arama yaptığınızda ulaşabileceğiniz sonuçlardan veya yeni blog google webmaster gibi dört kelimeyi bir araya getirip, bunu yalnızca Türkçe sayfalarda aramaktan ve arama sonucu çıkan başlıkları okumaktan acîz iseniz; kusura bakmayın, bu forumda size kimse yardımcı olamaz.

Kırdığım için özür dilerim ancak, lütfen öncelikle forumda, daha sonra ise google'da arama yapınız ve çıkan başlıkları tek, tek okuyunuz. Bizlerde anamızın karnında öğrenmedik, bu web tasarım işlerini, değil mi?


çok teşekkürler.

Ek Olarak:

başlıkla alakasız olacak ama blogu beğendiniz mi?