Arkadaşlar öncellikle bu projeden herhangi bir kazanç beklemiyorum. Bir ekip bulup gerçekleştirmek istiyorum. İnsanların twitter, facebook gibi sosyal ağlara bağlı kalmaması taraftarıyım. Ha belli olmaz para kazanadabiliriz. Sonra ekip olarak tabi aramızda paylaşırız parayı.

Projeyi şu şekilde düşündüm. Her yabancı dizi için özel sayfa olacak. Yabancı dizi hakkında bilgiler ( oyuncular bölüm sayısı vs.vs. ) olacak.İzleme ve izlenecek listesine alınabilecek diziler. Hatta Sosyal Ağ akışı olacak her dizi için. Üyelerin yazdığı yorumlar olacak. Üyelik sistemi olacak elbette. Sitenin Bildirim sistemi olacak ayrıyetten. Örneğin takip ettiği bir dizinin yeni bölümü çıkacağı zaman bildirim gelecek . Ayrıca oyuncuların da özel sayfaları olabilir. .Onlarda takip edilebilir. Ve dizilere özel etkinlikler filan da olabilir. Daha proje taslağımda birçok özellik var. Daha da geliştirilebilir.

Fakat bunu tek başıma yapamam. Yaparsam da çok uzun sürebilir. Bunun için bir ekip gerekiyor. Gönüllü olacak ," Bu proje harbiden gönüllü olurum " diyecek kişiler varsa ekibe alırım onları . Düzenli bir şekilde çalışırsak çok güzel şeyler ortaya çıkabilir. :) Grafiker ve coder gerekiyor. Proje hakkında yorum da atarsanız sevinirim

Ek olarak : Eğer ekibi toplayıp çalışmalara başlarsak güncel olarak gelişmeleri wmaracında paylaşıcam