-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makale Yazarı&webmaster
-
-
Ad Soyad
P** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar birçok kişinin mp3 siteleri var ve 3-4 ay demeden bilerlerce güblük ziyaretcileri oluyor ve adsense banda vermiyor.Yasal mı peki ?
Ama şu şekilde:
Müzik barınmıyacak müzikler ve videolar youtube'tan ve müyapın koyduğu videolar olacak.Bu durumda sizce yasalmı oluyor ? Sanırım bu yüzdende adsense ban atmıyor ? bu konuda net bilgisi olanlar varmı ?
Ben açıkcası ingilizce bir mp3 dinleme sitesi açmayı düşünüyorum peki ya yurtdışında olsa yasal olurmu adsense ban yermi başıma yasal sorun gelirmi ?
Detaylı tartışalım bu konuyada net nokta koyalım diye düşünüyorum...
Bu konuda bilgi paylaşımında bulunanlara şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Emin olmamakla beraber, Müyap Shiftdelete.net için kapatma davası açmıştı. Neden olarak forumdan birinin müyapın kanalındaki şarkıyı foruma koymasını göstermişti. Hatta hakkı alkan baya uğraşmıştı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mekanik Bakımcı
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hocam iyi geceler. Doğrusunu söylemek gerekirse benim pek bilgim yok bu saatte cevap verende olmadığı için tartışmayı ben açmak istiyorum.
Hocam bence yasal değildir. Çünkü müyapın web sitesine baktığınızda zaten kendisi kesinlikle bu duruma karşı bir yazısı var. Aynı şey değil ama benim bir arkadaşım da youtube'de kanal açmıştı müyaptan alıntı video paylaşımı yaptı. Kanalı kapattılar ama ceza konusuna bir şey diyemem.
Bu konu benimde ilgimi çekti doğrusu cevapları teker teker takip edeceğim hocam. İnşallah doğru bilgilere ulaşırsınız...
verido
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sonuç olarak embed kodlarının alınmasına izin verilen her şeyin youtube dışında yayınlanılmasına da izin veriliyor demektir. Bu kadar basit.
verido
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Müyap'ın youtube'da hesabı yok hatırlatayım.