-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar haberlobisi.com için host arıyorum.
Profesyonel bir script kurulacak.
Haber ajanslarıdan yaklaşık günde 1500 haber girişi yapılacak.
script firması hostu başka bir firmadan aldığınızda güncellemelerden dolayı script te sorun çıkabilir dediler.
HaberTuketici.com, MilliSpor.com, HaberLobisi.com, F1Turkiye.org, MarkadanAl.com ,1905Aslan.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Script firması hostu başka bir firmadan aldığınız da ne gibi bir sorun cıkabilir miş bunun acıklamasını yaptılar mı ? Sen yeni bir script alıyorsun hostun başka bir yer de ama güncelleme gelirse sorun yaşarsın ? Hocam yanlış anlamayın ama bunlar hostu da size satmanın peşinde böyle bir dünya yok yani.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hangi haber sitesi günde 1500 haber ekliyorda siz ekleyeceksiniz
lütfen yol haritanızı iyi yapın derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haber ajanslarından sağlanacak haberler.
mesela iha günde 1000 ile 1500 haber sağlıyor.
Ek Olarak:
GokhanGok adlı üyeden alıntı
Script firması hostu başka bir firmadan aldığınız da ne gibi bir sorun cıkabilir miş bunun acıklamasını yaptılar mı ? Sen yeni bir script alıyorsun hostun başka bir yer de ama güncelleme gelirse sorun yaşarsın ? Hocam yanlış anlamayın ama bunlar hostu da size satmanın peşinde böyle bir dünya yok yani.
Bende öyle anladığım için sağlam bir firma arıyorum. bana 6 ay sonra alan doldu demeyecek yada sürekli haber girişi olacağından bir sonraki senelerde lazım olacak bir firma.
Ek Olarak:
GokhanGok adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. site şuan demo olarak açık. zaten scripti de tamamen değişecek.
HaberTuketici.com, MilliSpor.com, HaberLobisi.com, F1Turkiye.org, MarkadanAl.com ,1905Aslan.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam siz anlamadınız bu işte yeni ve tecrübesiz olduğunuzu tahmin ederek yazdım
ajanslar haber ekler ama hepsi haber niteligi taşımaz mesela atıyorum uçak düşse haberdir diğer yandan adamın köpeği kaybolmuştur bu haber değildir
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarim
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Merhaba
İsediğiniz hosting yada sunucu ozellıklerini belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Sizlere. Bünyemizde Barınan Haber siteleride Bulunmaktadır. Herhanıbır sorun yasamazsınız...
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ermaneray adlı üyeden alıntı
Hocam siz anlamadınız bu işte yeni ve tecrübesiz olduğunuzu tahmin ederek yazdım
ajanslar haber ekler ama hepsi haber niteligi taşımaz mesela atıyorum uçak düşse haberdir diğer yandan adamın köpeği kaybolmuştur bu haber değildir
Haklısınız fakat şu nokta atlanmamalı, ülkemizde magazin ağırlıklı haberler daha çok okunuyor. Eğer hal böyle olmasa idi. Neredeyse gazetelerin tamamı magazin içerikli olmadı. Haber içeriği uçak düşmesi şeklinde bir haberi bile bizim gazetelerin birçoğu magazin tadında verirler.
Ek Olarak:
EsirBilisim adlı üyeden alıntı
Merhaba
İsediğiniz hosting yada sunucu ozellıklerini belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Sizlere. Bünyemizde Barınan Haber siteleride Bulunmaktadır. Herhanıbır sorun yasamazsınız...
Web sitenizi ve birkaç referans habersitesini pm den yada buradan yazabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ermaneray adlı üyeden alıntı
Iste yol haritası cizmeniz lazım dememdeki maksat bu sizin farkınız olmayacaksa sizde magazin ağırlıklı başka siteleri kopyalama ve yaptıklarını yapmaya çalışarak kendinize zarar verirsiniz tarz ve bakış açınız olmalı ki kitleniz olsun bilmem anlatabildim mi?
1.domain
2.yol haritası
3.hedef kitle
4.özenle seçilmiş haberler (her haber sitede yayınlanmaz)
Bu sıralamayi takip edin derim
Ek Olarak:
Iste yol haritası cizmeniz lazım dememdeki maksat bu sizin farkınız olmayacaksa sizde magazin ağırlıklı başka siteleri kopyalama ve yaptıklarını yapmaya çalışarak kendinize zarar verirsiniz tarz ve bakış açınız olmalı ki kitleniz olsun bilmem anlatabildim mi?
1.domain
2.yol haritası
3.hedef kitle
4.özenle seçilmiş haberler (her haber sitede yayınlanmaz)
Bu sıralamayi takip edin derim
Teşekkür ederim.
Önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.
Slogan olarak: onun, bunun, şunun değil haberin lobisi
farklı olmaya çalışacağım. Hayırlısı ile bir yayına geçelim.
Önerilerinizin devamını beklerim.
Saygılarımla.