lostyazilim
tr.link

Haber sitesi host.

10 Mesajlar 1.117 Okunma
lstbozum
tr.link

MarkadanAlCom MarkadanAlCom HaberLobisi.Com Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 26 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar haberlobisi.com için host arıyorum.

Profesyonel bir script kurulacak.
Haber ajanslarıdan yaklaşık günde 1500 haber girişi yapılacak.

script firması hostu başka bir firmadan aldığınızda güncellemelerden dolayı script te sorun çıkabilir dediler.

HaberTuketici.com, MilliSpor.com, HaberLobisi.com, F1Turkiye.org, MarkadanAl.com ,1905Aslan.com
wmaraci
reklam

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Script firması hostu başka bir firmadan aldığınız da ne gibi bir sorun cıkabilir miş bunun acıklamasını yaptılar mı ? Sen yeni bir script alıyorsun hostun başka bir yer de ama güncelleme gelirse sorun yaşarsın ? Hocam yanlış anlamayın ama bunlar hostu da size satmanın peşinde böyle bir dünya yok yani.

Kuva-i Kafsinkaf

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
http://wmaraci.com/forum/sikayetim-var/haberyazilimi-com-kullandik-cok-pismaniz-189861.html

http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/www-haberyazilimi-com-kullandiginizda-basiniza-gelebilecek-9-sey-191621.html

Durgun sular derin akar.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
hangi haber sitesi günde 1500 haber ekliyorda siz ekleyeceksiniz
lütfen yol haritanızı iyi yapın derim

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 26 / 21
  • Ticaret 0, (%0)

ermaneray adlı üyeden alıntı

hangi haber sitesi günde 1500 haber ekliyorda siz ekleyeceksiniz
lütfen yol haritanızı iyi yapın derim

haber ajanslarından sağlanacak haberler.
mesela iha günde 1000 ile 1500 haber sağlıyor.

Ek Olarak:

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Script firması hostu başka bir firmadan aldığınız da ne gibi bir sorun cıkabilir miş bunun acıklamasını yaptılar mı ? Sen yeni bir script alıyorsun hostun başka bir yer de ama güncelleme gelirse sorun yaşarsın ? Hocam yanlış anlamayın ama bunlar hostu da size satmanın peşinde böyle bir dünya yok yani.

Bende öyle anladığım için sağlam bir firma arıyorum. bana 6 ay sonra alan doldu demeyecek yada sürekli haber girişi olacağından bir sonraki senelerde lazım olacak bir firma.

Ek Olarak:

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim. site şuan demo olarak açık. zaten scripti de tamamen değişecek.

HaberTuketici.com, MilliSpor.com, HaberLobisi.com, F1Turkiye.org, MarkadanAl.com ,1905Aslan.com

• Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Hocam siz anlamadınız bu işte yeni ve tecrübesiz olduğunuzu tahmin ederek yazdım
ajanslar haber ekler ama hepsi haber niteligi taşımaz mesela atıyorum uçak düşse haberdir diğer yandan adamın köpeği kaybolmuştur bu haber değildir

EsirBilisim EsirBilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarim
  • Konum Belçika
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 5 / 10
  • Ticaret 35, (%100)
Merhaba

İsediğiniz hosting yada sunucu ozellıklerini belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Sizlere. Bünyemizde Barınan Haber siteleride Bulunmaktadır. Herhanıbır sorun yasamazsınız...

• Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 26 / 21
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam siz anlamadınız bu işte yeni ve tecrübesiz olduğunuzu tahmin ederek yazdım
ajanslar haber ekler ama hepsi haber niteligi taşımaz mesela atıyorum uçak düşse haberdir diğer yandan adamın köpeği kaybolmuştur bu haber değildir

Haklısınız fakat şu nokta atlanmamalı, ülkemizde magazin ağırlıklı haberler daha çok okunuyor. Eğer hal böyle olmasa idi. Neredeyse gazetelerin tamamı magazin içerikli olmadı. Haber içeriği uçak düşmesi şeklinde bir haberi bile bizim gazetelerin birçoğu magazin tadında verirler.

Ek Olarak:

EsirBilisim adlı üyeden alıntı

Merhaba

İsediğiniz hosting yada sunucu ozellıklerini belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Sizlere. Bünyemizde Barınan Haber siteleride Bulunmaktadır. Herhanıbır sorun yasamazsınız...

Web sitenizi ve birkaç referans habersitesini pm den yada buradan yazabilir misiniz?

• Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

MarkadanAlCom adlı üyeden alıntı

Haklısınız fakat şu nokta atlanmamalı, ülkemizde magazin ağırlıklı haberler daha çok okunuyor. Eğer hal böyle olmasa idi. Neredeyse gazetelerin tamamı magazin içerikli olmadı. Haber içeriği uçak düşmesi şeklinde bir haberi bile bizim gazetelerin birçoğu magazin tadında verirler.

Ek Olarak:

Web sitenizi ve birkaç referans habersitesini pm den yada buradan yazabilir misiniz?

Iste yol haritası cizmeniz lazım dememdeki maksat bu sizin farkınız olmayacaksa sizde magazin ağırlıklı başka siteleri kopyalama ve yaptıklarını yapmaya çalışarak kendinize zarar verirsiniz tarz ve bakış açınız olmalı ki kitleniz olsun bilmem anlatabildim mi?
1.domain
2.yol haritası
3.hedef kitle
4.özenle seçilmiş haberler (her haber sitede yayınlanmaz)

Bu sıralamayi takip edin derim

Ek Olarak:

MarkadanAlCom adlı üyeden alıntı

Ek Olarak:

Iste yol haritası cizmeniz lazım dememdeki maksat bu sizin farkınız olmayacaksa sizde magazin ağırlıklı başka siteleri kopyalama ve yaptıklarını yapmaya çalışarak kendinize zarar verirsiniz tarz ve bakış açınız olmalı ki kitleniz olsun bilmem anlatabildim mi?
1.domain
2.yol haritası
3.hedef kitle

MarkadanAlCom

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 26 / 21
  • Ticaret 0, (%0)

1.domain
2.yol haritası
3.hedef kitle

Ek Olarak:

1.domain
2.yol haritası
3.hedef kitle

Teşekkür ederim.
Önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.
Slogan olarak: onun, bunun, şunun değil haberin lobisi
farklı olmaya çalışacağım. Hayırlısı ile bir yayına geçelim.
Önerilerinizin devamını beklerim.

Saygılarımla.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al