-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet Arkadaşlar kafamda forum sayfası açmak var sizin fikirlenizede ihtiyacım var sizce bir forum nasıl olmalı ne gibi konular olmalı yönetimde kaç kişi olmalı gibi gibi önerilerinizi bekliyorum.
Ek olarak Alt yapı önerebilirmisiniz ben MyBB düşünüyorum ama bir yandan Wordpress forum teması çok hoşuma gitti ama çalışan bir forum teması bulamadım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Alt yapı olarak vBulletin kullanabilirsiniz. Bkz:
www.kanarya.gen.tr
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Forum çok ortaklı olsa daha iyi olur. 4-6 kişi arası. Sonradan sitenizde aktif olanlara bölüm görevi verirsiniz. Forumun amacı bir konu hakkında yardım alıp yardım etmektir ..Mesela Forum uydu üzerine ise size sorulan soruları açıklayıcı şekilde yardımcı olmanızdır. Böylelikle dilden dile dolaşır siteniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
140, (%100)
oyun teknoloji vs alanına yönelin , mybb tabanlı öneririm , özenle hazırlayın temanızı sitenizi herşeyinizi , açsanızda hemen açıp acele etmeyin tüm ayarları en iyi şekilde kurun. Daha snra sitenizi arama motorlarına kaydedin ve açın. Daha sonra konu paylaşın ve bütçeniz varsa reklam vererek genişleyin. Siz güncel konuları paylaştıkca zaten forum büyüyecektir. Daha sonra yavaş yavaş ekipte kurulur. Bir süre sonra bakmışsınızki nerelerdesiniz.. (Kendi forumum için geçerli olan şeyi söyledim , 7 ay oldu ve istatisklerimde ; Toplam Konu Sayısı: 4,697 , Toplam Yorum Sayısı: 30,411 , Toplam Kayıtlı Kullanıcı Sayısı: 12,072) şimdiden başarılar :)
prodoviz.com