-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Bumerang sitesine yaptığım üyeliğim kabul olmuş. Peki şimdi ne yapmalıyım? Yazılarımı nasıl bumeranga eklerim? Yoksa yazı eklemek sadece "Yazar Kafe" de mi oluyor? İkisi aynı şey değil mi?
Blog:
http://www.gevezeblog.net/
Bloguma eklediğim yazıları nasıl Bumerang'a ekleyeceğim arkadaşlar, şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
"Derdim kadar olsaydı kuvvetim, benimle baş edemezdi kasvetim." -Sagopa Kajmer
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
Soruyu kendin cevapladın zaten bumerangda en üst üyelikte olmalısın yazılarını yayınlamak için altın üyelikte galiba unuttum şuan hurliste siteni tanıt gerisi boş bumerang ekmeği kendisi yiyor blogları kullanarak
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Üyeliğin durumu nedir? Bronz- Altın- Platin ? Sadece platin üyeler Yazarkafade yayınlayabilir. Bu arada ne zaman başvurmuştun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mühendis adlı üyeden alıntı
Üyeliğin durumu nedir? Bronz- Altın- Platin ? Sadece platin üyeler Yazarkafade yayınlayabilir. Bu arada ne zaman başvurmuştun?
Bronz üyeyim. Başvuru yaptıktan 1 gün sonra onaylandı. Yorumun için teşekkür ederim.
Kumrat adlı üyeden alıntı
Soruyu kendin cevapladın zaten bumerangda en üst üyelikte olmalısın yazılarını yayınlamak için altın üyelikte galiba unuttum şuan hurliste siteni tanıt gerisi boş bumerang ekmeği kendisi yiyor blogları kullanarak
hurliste dediğiniz nasıl oluyor hocam, ayrıca üyelik yükseltmek için para mı ödememiz lazım. Yorumunuz için teşekkürler.
"Derdim kadar olsaydı kuvvetim, benimle baş edemezdi kasvetim." -Sagopa Kajmer
stendor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayir para ile degil sitebin gorunusunu duzelt ve hit arttir mesela bir kac yere reklam ver. Hitin tavan yaptigi gunlerde tekrar uyelik onayi iste platin uye yapabilirler. Hocam hurlist olayi kaldirildi diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam temanızı gözden geçirebilir ve birkaç ay daha içerik eklemeye devam edebilirsiniz. Bu süreçte, Bumerang sayfasında hesabınıza FB, Twitter, Analytics bağlayın.
Birkaç ay sonra tekrar başvuru güncelleyin. Duruma göre Altın veya Platin üye olabilirsiniz. Platin olunca da gerisi çok daha verimli olacaktır blogunuz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bronz üye tipinde sadece reklam alabilirsiniz kendi yazınızı gönderemezsiniz. Zaten Bumerang 'a yazı gönderme diye bir şey yok. Bumerang panelinden Yazarkafe 'ye gönderebilirsiniz. Bunu yapabilmeniz içinse Platin üye tipine yükselmelisiniz.
www.hakancolak.com