-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
ben video sitelerinde gelecek görmüyorum. istersen 10 yıldız olsun ama iş yok. beyazın bile video sitesi kapandı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Rakibiniz çok ve otoriter siteler, sağlam bir yatırım ve teşvik alanı yaratmadan amacınıza ulaşmak gerçekten zor, keşke belli bir alan yönelseydiniz.
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
paravan blog aç sosyal medya hesaplarına takipçi kastır pr yüksek forum tanıtımı yap kendine çok aranan 3 kelime bul yükselmeye çalış başlık özgün olmaya çalış 1 2 cümle açıklama yap yeterli olacaktır şimdilik
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ölü yatırım. Zapkolik dediğin sitenin geçmişi var.Zamanında o kadar yatırım yaptılar. Açık konuşayım benim gözümde ölü yatırımdan başka bir şey değil. Özgün bir arayüz değil. Video sitesi açıyorsun madem izleseneye filan bir bak arayüze vs site olarak girer girmez amatör olduğu belli. Onu geçtim izlesene vs aynısını otutursan bile içerik girecek adam bulamazsın. Yapacağın en iyi şey kapatmak olur. Ama ben illa yapıcam dersen 1 milyona yakın video sayfası al facebooktan öyle trafik çek onun haricinde çöpden başka bir şey değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
ölü yatırım diyenlere için yazıyorum arkadaşlar her iş emek ister özgün bir tararım ve sosyal medya da ilginç videoları öne çıkararak reklam ile biyerlere gelinebilir önemli olan devamlılık istikrar
1 kişi bu mesajı beğendi.