GreenEyes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafiker / Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1) Merhaba arkadaşlar, telif içeren ve içermeyen videolar konusunda kısa ve öz bir açıklama yapabilecek deneyimli biri bana yardımcı olabilir mi ? Bana durumu izah edebilir mi ?
2) Youtube Paran Kazanma TBM miktarı Websitesi Adsense TBM miktarlarıyla aynı mı yoksa büyük farkları var mı ?
3) Kanalın ülke seçimi konusunda da birkaçşeyler duydum ABD seçilirse şöyle olur TR seçilirse böyle olur tarzında bu konu ile de deneyimlerinizi arzetmenizi bekliyorum.
4) Youtube Para kazanma konusunda illa tıklama ile mi kazanacağız yoksa, izleme oranına göre ödeme alabileceğimiz başka bir sistem var mı ?
İlginiz için şimdiden Teşekkürler :)
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam sadece 4.sorunuza cevap verebilirim diye düşündüm ve cevabım şöyledir ;
Bildiğim kadarıyla izlediğinizdeki oran %50'se tıkladığınızdaki oran %100 diye biliyorum yani tabiki tıklama oranı daha yüksektir.
( %100 bir bilgim yok fakat sadece tahmin yürüterek bu cümleyi oluşturdum )
İyi Forumlar
Kuruzsa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bununla ilgili detaylı bir pdf oluşturmuştum bu akşam bilgisayarımda bulabilirsem buraya eklerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Turkiye youtube uzerinden para kazanma secenegi kapalidir. Eger ki youtubedan para kazanmak istiyorsaniz amerika birlesik devletleri olarak ulkenizi guncellemeniz gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1-) Galiba spam çalışmak istiyorsunuz ve bunun için telifsiz kategori arıyorsunuz.Bu oldukça zor neden derseniz kimse telifsiz kategori vermez , ayrıca telifsiz kategori yoktur.Sadece telif riski çok az olan kategoriler vardır.
2-) TBM türkçe içerikli videolarda yerlerde sürünüyor ama yabancı içerik videolarda 2,3 katına çıkabiliyor.
3-) Türkiye`ye para kazanmalar açık olmadığın ülkeyi ABD yaparak para kazanmayı açıyoruz.
4-)Hem tıklanma hemde gösterim.
2 kişi bu mesajı beğendi.