lostyazilim
tr.link

Youtube Telif hakkı İhlali

5 Mesajlar 2.023 Okunma
lstbozum
tr.link

Farti Farti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar 9 aralık tarihinde Bir telif hakkı ihlali aldım ve 6 ay sonra sona ercek diyor. Öncelikle yüklediğim bir videoydu fakat yüklemedn önce videoyu araştırdım ona göre Uploadını yaptım fakat para kazanma açık değildi videoda öyle duruyordu.

Daha sonrasında XLrator Media, tarafından bir telif hakkı ihlali aldım adam hak talebinde bulunmuş şimdi ne yapmam lazım karşı bildirim yapsam büyük ihtimalle hiç bir şey olmucak. Acaba diyorum karşı tarafa email atsam geri çekermi hak talebini yardımlarınızı bekliyorum.

wmaraci
reklam

Eksi35 Eksi35 İzmir Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Expert.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 4 / 21
  • Ticaret 14, (%100)
Anladığım kadarıyla videolar size ait değil, karşı bildirim dediğiniz gibi yapmanız komik olur. Şahsi tavsiyem telif hakkı uyarısı aldığınız videoları vakit kaybetmeden silin. Yapacağınız en iyi şey bu olacaktır.

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Şöyle sorayım; siz olsanız telif hakkının kendinize ait olduğu bir filmi başkasının yayınlamasına göz yumar mıydınız?

Geri bildirim yapsanız adamlar daha da üstünüze gelebilirler, geri çekeceklerini hiç sanmam.
BertugErdem

kişi bu mesajı beğendi.

davutkara davutkara Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 20 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
6 ay sonra açılıyor cidden :D bende bir talihsizlik yaşadım. Bendeki aynı gmail hesabına 3-4 kanal vardı 1 kanal full orjinal di diğerleri alıntılıydı. Diğerleri yüzünden hepsi gitti ve 6 ay resmen ceza aldım para kazanma pasif oldu.

Çoğu kişi 6 ay beklemeden kanalı siliyor. Ben orjinal videolarım olmayan kanallarımı sildim. Orjinal kanalımı bıraktım ve 6 ay sonra açıldı.

Bir daha da zaten alıntı video yapmayı düşünmüyorum. :)

davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
wmaraci
wmaraci

Farti Farti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Eksi35 adlı üyeden alıntı

Anladığım kadarıyla videolar size ait değil, karşı bildirim dediğiniz gibi yapmanız komik olur. Şahsi tavsiyem telif hakkı uyarısı aldığınız videoları vakit kaybetmeden silin. Yapacağınız en iyi şey bu olacaktır.

Video zaten otomatikmen silinmiş oluyor onun için yapılcak bir şey yok.

Durotan adlı üyeden alıntı

Şöyle sorayım; siz olsanız telif hakkının kendinize ait olduğu bir filmi başkasının yayınlamasına göz yumar mıydınız?

Geri bildirim yapsanız adamlar daha da üstünüze gelebilirler, geri çekeceklerini hiç sanmam.

Ben zaten bu videoyu torrentten indirdim daha sonrasında bazı video düzenleme araçları ile oynayıp üstündeki reklamları kaldırmaya çalıştım. Yani ben bu adamın videosu olduğunu veya bu mediaya ait olduğunu bilseydim atmazdım açıkcası. Kendi sitelerindede bu film mevcut değil zaten nasıl anladı bende anlamıyorum ben videonun altına kaynakta belirtmiştim zaten para kazanma aktif değildi zaten aktifte etmicektim.

Sadece filmi deneme amaclı atmıştım üstünde oynamalar yaptığım için ilk başta özeldi sonrada herkeze görünür yaptım o anda yapmaz olaydım ihlal geldi. Zaten ben film Uploadı yapan bir insan değilim genellikle kendi videolarımı kendim yaparım.

davutkara adlı üyeden alıntı

6 ay sonra açılıyor cidden :D bende bir talihsizlik yaşadım. Bendeki aynı gmail hesabına 3-4 kanal vardı 1 kanal full orjinal di diğerleri alıntılıydı. Diğerleri yüzünden hepsi gitti ve 6 ay resmen ceza aldım para kazanma pasif oldu.

Çoğu kişi 6 ay beklemeden kanalı siliyor. Ben orjinal videolarım olmayan kanallarımı sildim. Orjinal kanalımı bıraktım ve 6 ay sonra açıldı.

Bir daha da zaten alıntı video yapmayı düşünmüyorum. :)

davutkara
Alıntı video olduğunu bilseydim yapmazdım işte benimde diğerlerine bağlı olarak. Neyse ben bir email atıcam bakalım geri çekicekmi adamın insafına veya kadının insafına kaldı bu iş kısaca.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al