Anladığım kadarıyla videolar size ait değil, karşı bildirim dediğiniz gibi yapmanız komik olur. Şahsi tavsiyem telif hakkı uyarısı aldığınız videoları vakit kaybetmeden silin. Yapacağınız en iyi şey bu olacaktır.
Video zaten otomatikmen silinmiş oluyor onun için yapılcak bir şey yok.
Şöyle sorayım; siz olsanız telif hakkının kendinize ait olduğu bir filmi başkasının yayınlamasına göz yumar mıydınız?
Geri bildirim yapsanız adamlar daha da üstünüze gelebilirler, geri çekeceklerini hiç sanmam.
Geri bildirim yapsanız adamlar daha da üstünüze gelebilirler, geri çekeceklerini hiç sanmam.
Ben zaten bu videoyu torrentten indirdim daha sonrasında bazı video düzenleme araçları ile oynayıp üstündeki reklamları kaldırmaya çalıştım. Yani ben bu adamın videosu olduğunu veya bu mediaya ait olduğunu bilseydim atmazdım açıkcası. Kendi sitelerindede bu film mevcut değil zaten nasıl anladı bende anlamıyorum ben videonun altına kaynakta belirtmiştim zaten para kazanma aktif değildi zaten aktifte etmicektim.
Sadece filmi deneme amaclı atmıştım üstünde oynamalar yaptığım için ilk başta özeldi sonrada herkeze görünür yaptım o anda yapmaz olaydım ihlal geldi. Zaten ben film Uploadı yapan bir insan değilim genellikle kendi videolarımı kendim yaparım.
6 ay sonra açılıyor cidden :D bende bir talihsizlik yaşadım. Bendeki aynı gmail hesabına 3-4 kanal vardı 1 kanal full orjinal di diğerleri alıntılıydı. Diğerleri yüzünden hepsi gitti ve 6 ay resmen ceza aldım para kazanma pasif oldu.
Çoğu kişi 6 ay beklemeden kanalı siliyor. Ben orjinal videolarım olmayan kanallarımı sildim. Orjinal kanalımı bıraktım ve 6 ay sonra açıldı.
Bir daha da zaten alıntı video yapmayı düşünmüyorum. :)
Çoğu kişi 6 ay beklemeden kanalı siliyor. Ben orjinal videolarım olmayan kanallarımı sildim. Orjinal kanalımı bıraktım ve 6 ay sonra açıldı.
Bir daha da zaten alıntı video yapmayı düşünmüyorum. :)
davutkara Alıntı video olduğunu bilseydim yapmazdım işte benimde diğerlerine bağlı olarak. Neyse ben bir email atıcam bakalım geri çekicekmi adamın insafına veya kadının insafına kaldı bu iş kısaca.