Bazı OnePage temalar var.. onların ayarı 5 dakikada olmuyor malesef :D Temaya gore değişir.. Saat başı 50tl den aç taksimetreyi ne kadar ugrastırırsa o kadar al :)

Ek Olarak:

dangera adlı üyeden alıntı

500 600 lira benim piyasam bu şuan 150 200 e düşürenlere beddua ediyorum 8 senemi verdiğim mesleği bu tip piyasa öldürenler yüzünden bırakıyorum yeni iş arıyorm kimse üstüne alınmasın piyasayı düşürenlere sitemim var ! şuan okuduğum saü bilgisayar mühendisliğinide geçen seneden itibaren diploma alabilmek için okuyorum bakalım yeni mesleğimiz ne olacak :( nette araştırıyorum panelli 150 tl diyo adam bilgisiz panelli ooo süper alıyım diyor wp yi joomlayı çakıyolar bana geliyo panelsiz 250 tl panelli 500 600 tl + isteğe görede 1000 e doğru gider diyince adam kimi seçer ? lütfen arkadaşlar bu konu vesilesiyle artık sesimizi birileri duysun piyasayı öldürmeyin öldürenlere müsade etmeyin ilkokul çağında başladım şuan ünideyim emek var okullarda döktüğüm terler sabahladığım günler sadece 3 5 kişi yüzünden çöpe gidecek


Kimisi de hazır wordpress temayı 5.000 + KDV'den veriyor. Burada neyi nasıl satabildiğin önemlidir. Doğru işi yapmak kadar, doğru musteriye ulasabilmek de önemlidir.