lostyazilim
tr.link

Ninja Media Script Belası

13 Mesajlar 1.994 Okunma
lstbozum
tr.link

carlito1914 carlito1914 Grafiker Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 1026
  • Beğeniler 510 / 252
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba arkadaşlar 6 ay önce bir site açtım başlıkta belirttiğim scripti kurdum herşey iyi giderken bir anda script ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım sürekli olarak config dosyası silinip script kurulum aşamasına geçti eski yedekten sürekli config dosyası attım düzelttim ama artık olmuyor ne yazık ki hosting firması ile iletişime geçtiğim zaman scriptte güvenli modun kapalı olursa çalışacağını öğrendim onuda hosting firması kabul etmiyor şimdi de indexlerim of durumunda ne yapmamı önerirsiniz?

"Gafasına göre takılan adam"
wmaraci
reklam

altunoren altunoren bilmenizgerek.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Yazılım, Grafik Tasarım
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 25 / 99
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeş site bilgilerini bana gönderirsen sitende virüs taraması yapabilirim. Güven problemin varsa bi kaç antivirüs programı önerebilirim ama pek işe yaramaz. Bu arada antivirüs programı web sitede çalışır.

eciimweb eciimweb Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 2, (%50)
Virüs ile alakası yok. Bahsedilen script safe_mode = off konumunda çalışmaktadır. Çoğu hosting firması safe_mode = on yapmaz çünkü bu büyük bir risk taşır. Önerim hosting firmanızı değiştirerek safe modu kapalı bir firma seçmeniz ve hosting paketini almadan önce müşteri temsilcisiyle iletişime geçerek sunucularında safe mode off a izin verip vermediklerini sormanız gerektiğidir.

• Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 1026
  • Beğeniler 510 / 252
  • Ticaret 3, (%100)

eciimweb adlı üyeden alıntı

Virüs ile alakası yok. Bahsedilen script safe_mode = off konumunda çalışmaktadır. Çoğu hosting firması safe_mode = on yapmaz çünkü bu büyük bir risk taşır. Önerim hosting firmanızı değiştirerek safe modu kapalı bir firma seçmeniz ve hosting paketini almadan önce müşteri temsilcisiyle iletişime geçerek sunucularında safe mode off a izin verip vermediklerini sormanız gerektiğidir.

Tespitiniz doğru hocam fakat bütün indexler off gözüküyor sıfırdan mı yükleme yapılacak yani yeni içerik mi girmem gerekli :(

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 2, (%50)
İçerik veri tabanında kayıtlı olduğu için veri tabanının yedeğini ve resim klasörünüzün yedeğini almanız yeterli olacaktır. Daha sonra scriptin orjinal dosyalarını yeni hostunuza atıp resimlerinizide gerekli klasöre yükledikten sonra veri tabanı yedeğinizi import edin. Config dosyasınızdan da yeni veri tabanı ayarlarını değiştirdiğiniz zaman veri kaybı yaşamadan sorunu çözmüş olursunuz.

• Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 1026
  • Beğeniler 510 / 252
  • Ticaret 3, (%100)

İçerik veri tabanında kayıtlı olduğu için veri tabanının yedeğini ve resim klasörünüzün yedeğini almanız yeterli olacaktır. Daha sonra scriptin orjinal dosyalarını yeni hostunuza atıp resimlerinizide gerekli klasöre yükledikten sonra veri tabanı yedeğinizi import edin. Config dosyasınızdan da yeni veri tabanı ayarlarını değiştirdiğiniz zaman veri kaybı yaşamadan sorunu çözmüş olursunuz.

Anladım hocam wp bir temaya geçiş yapsam sıfırdan içerik girsem site için sıkıntı olur mu? ya da safe mode off izin veren bir firmaya geçsem sitede hack problemi yaşarmıyım.

• Üyelik 09.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 2, (%50)
Eğer google indexiniz çok ise wordpresse geçmenizi önermem.Safe mode off olması elbette sunucu güvenliğini oldukça düşürür fakat kaliteli bir firmadan alırsanız hostunuzu kolaylıkla hacklenmez. Kesinlikle demiyorum bakın kolaylıkla hacklenmez. Çünkü hacklenmeyecek hiçbir sistem yoktur.

• Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 1026
  • Beğeniler 510 / 252
  • Ticaret 3, (%100)

Eğer google indexiniz çok ise wordpresse geçmenizi önermem.Safe mode off olması elbette sunucu güvenliğini oldukça düşürür fakat kaliteli bir firmadan alırsanız hostunuzu kolaylıkla hacklenmez. Kesinlikle demiyorum bakın kolaylıkla hacklenmez. Çünkü hacklenmeyecek hiçbir sistem yoktur.

index 81 gözüküyor hocam sizce ne yapmalıyım cevaplar için teşekkürler.

• Üyelik 09.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 2, (%50)
Henüz fazla index almamış. Emeğinizin boşa gitmeyeceğini düşünüyorsanız wordpress e geçebilirsiniz.

• Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 1026
  • Beğeniler 510 / 252
  • Ticaret 3, (%100)

Henüz fazla index almamış. Emeğinizin boşa gitmeyeceğini düşünüyorsanız wordpress e geçebilirsiniz.

Teşekkürler hocam silip wp ye geçiş yapıcam hayırlısı olur inşallah :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al