-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Natro Hosting'de bulunan bir sitem çok büyük sıkıntılar yaşadı. Problemi düzeltiyoruz dediler ve site komple 503 hatası verdi.
Ben de yeter artık dedim ve diğer tüm sitelerimin barındığı godaddy'deki boş bir hosting'ime sitenin yedeği + mysql yedeği ile siteyi kurdum. Site çalışıyor, sorun yok. Fakat sitede gezinmek için bir linke tıklayınca 5 saniye civarı sunucunun cevap vermesi bekleniyor ve sonrasında pat diye sayfa açılıyor.
Domain ve hostingi farklı yerde olan ilk ve tek sitem bu. Yaptığım işlem de şu; Natro Hostingin paneline girip DNS ayarlarında CNAME A kayıtını godaddy'nin verdiği IP adresi ile değiştirdim. Bu değişikliğimin üzerinden 24 saat geçiyor. Yani artık DNS'lerin oturmuş olması lazım. Dediğim gibi site açılıyor ama her linke tıklayınca 4-5 saniye yanıt verme süresi bekleniyor. Bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
natroyu terkederek . Bende az çemedim ondan mysql gone away hatasımı ararsın..
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sunucunun geç cevap vermesi domainle alakalı değil hostingde yani sitenizde sorun var optimize etmeniz gerekir.Çok cpu yiyen bir eklenti vardır mutlaka hangi eklentiler var.Hangi sistemi kullanıyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Immortal
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, bende uzun yıllar Natro müşteriyim eskisi kadar aktif olmasam da 1-2 domainim ve 1 tane hostingim var. Natro'da adil kullanım hakları diye bir durum var sözleşmede belirtilen. Siteniz, yazımsal bir hatasından dolayı çok fazla cpu kullanımına neden olduğu için durdurulmuş olabilir diye düşünüyorum. Godaddy'de de sıkıntı oluyorsa bu açılma problemi eklentilerinize yada yazılımınıza bir göz atın derim. İyi forumlar