Bir yayınından örnek vermek istiyorum .Nur Bozar hakkında bir yazısı yazmışsın. Yazını okuduğunu sen de farkediceksindir ki her cümlen de Nur Bozar yazmışsın bu biraz sıkıcı olabilir bunun dışında özgün yazılar her zaman iyidir zaten
teşekkürler hocam bilgileriniz için.
Ek Olarak:
2009 yılından beri blog yazıyorum. Bu işler biraz amacına bağlı.
Para mı kazanmak istiyorsun yoksa bu işi zevk için mi yapacaksın?
Yani bir nevi joker arkadaş gibi. (Seni dinleyecek ve yargılamayacak, sessiz bir arkadaş.)
Bu işi ticarete dökeceksen eğer; mutlaka belirli kategorler oluştur. Standart 10 kategoriyi aşmayacak şekilde yazılar yazabilirsin.
Blog yazmak istiyorum diyorsan, ikinci bir seçenek olarak; neo category. (...) her türlü kategoriden yazabilirsin.
Ama mutlaka ve mutlaka bir amaca bağlamalısın ve istikrar!
Bıkmadan kararının üzerine gitmelisin. [COLOR=Red]Unutmayalım ki istikrar başarıyı körükler.[/COLOR]
Para mı kazanmak istiyorsun yoksa bu işi zevk için mi yapacaksın?
Yani bir nevi joker arkadaş gibi. (Seni dinleyecek ve yargılamayacak, sessiz bir arkadaş.)
Bu işi ticarete dökeceksen eğer; mutlaka belirli kategorler oluştur. Standart 10 kategoriyi aşmayacak şekilde yazılar yazabilirsin.
Blog yazmak istiyorum diyorsan, ikinci bir seçenek olarak; neo category. (...) her türlü kategoriden yazabilirsin.
Ama mutlaka ve mutlaka bir amaca bağlamalısın ve istikrar!
Bıkmadan kararının üzerine gitmelisin. [COLOR=Red]Unutmayalım ki istikrar başarıyı körükler.[/COLOR]
teşekkürler yazınız için hocam.