Öncelikle görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar...
Bu yazıyı iki defa okumama rağmen sizin mesajınızı konuyla bağdaştıramadım, anladığım veya anlamak istediğim tek kısım şu oldu: "alışkanlıklar olan com.tr, gen.tr gibi alanadları yerine .tr alan adını kullanıma sunmak tepki alır" gibi bir sonuç çıkardım ama bu çıkardığım sonucu da anlamadım. Sanki biraz yazasın varmış gibi geldi kardeşim : ))
Peki sadece .tr uzantısı kullanılması gibi bir durum hiç gündeme geldi mi bilen var mıdır?
Bu yazıyı iki defa okumama rağmen sizin mesajınızı konuyla bağdaştıramadım, anladığım veya anlamak istediğim tek kısım şu oldu: "alışkanlıklar olan com.tr, gen.tr gibi alanadları yerine .tr alan adını kullanıma sunmak tepki alır" gibi bir sonuç çıkardım ama bu çıkardığım sonucu da anlamadım. Sanki biraz yazasın varmış gibi geldi kardeşim : ))
Peki sadece .tr uzantısı kullanılması gibi bir durum hiç gündeme geldi mi bilen var mıdır?
Açıkçası ilk mesajımda bir ilki gerçekleştirdim diyebilirim hocam. Konuyla alakası yok ama bu tarz konularda fikirlerimi paylaşamazdım. Dedim bu sefer paylaşayım ne olabilir ki ? Fakat bu seferde anlatamamışım galiba :)
Bu işlerde olduğum günden beri hiç sırf yazmak için yazmadım, yanlış anlaşılmak istemiyorum.
Anlatmak istediğimi anlamışsınız hocam. Bizler bu işi biliyoruz. Bizler kısa zamanda alışırız sıkıntı yok. Bizim gibi bilmeyenler ne yapacak ? Onların alışması daha uzun sürecektir. Anlatmak istediğim konu buydu. Bizim gibi bilmeyen insanlar ilk zamanlar şaşıracak, zorlanacaklardır.