Site İçi Seo Çalışması

Öncelikle size şu bilgiyi vermek istiyorum.Ben ODTU 'den mevzun olmuş biriyim ve seo konusunda yaklaşık 4 yıldır kurumsal firmalar ile çalışıyorum.Onlarca kurumsal şirketin Seo çalışmasını analiz ediyorum toplu backlinkler hit çekimleri vs gibi çalışmalar sitenize zarar veriyor.Google sadece doğal yollarla kullanıcı okuyucu yada üyelerine kaliteli hizmet veren siteleri ödüllendirme amaçlı seo güncellemesi yapıyor.Google'nin seo konusunda paylaşınında dediği gibi 'Kimse size 1. sıra garantisi veremez.Bunlara inanmayın.' Bu Google'nin seo konusunda yazdığı yazıdan alıntıdır.Wmaracı'da olmam vesilesi ile Site İçi Seo ( On Page Seo) hizmetini yapabildiğim kadar ücretsiz yapacağım.Bildiğiniz gibi Site İçi Seo aslında 1. olarak yapılması gereken seo çalışmasıdır fakat günümüzde kendini seo konusunda uzman sanan arkadaşlar yüzünden bu konuda dünyada geri kalmış durumdayız.Gerçek bir Site İçi Seo çalışması sitenize normal Seo'yu baz alırsak %65 oranında destek sağlamaktadır.

[COLOR="Red"]Site İçi Seo Çalışmasında Neler Var ?[/COLOR]

Domain ( Alan Adı ) kelime uyumluluğu incelemesi
Sitenizin içeriğini veya yapısını inceleme
Anahtar kelimeler ve anahtar kelime çalışmaları
Web sitesinin geliştirilmesiyle ilgili teknik önerilerde bulunma. Örneğin, barındırma, yönlendirmeler, hata sayfaları, JavaScript kullanımı
Resimler ve Yazıların incelenmesi ve düzenlenmesi
Site İçi Linkler (Backlinkler)