14 Aralık yorumları Canan Açıkgöz adıyla yapıldı. Facebook ve üyelik gerektiren sitelere Burak Aydın ismiyle atıyorum yorumları.
Bu arada bazı arkadaşlar yorumları çok kısa ve anlamsız tutuyor. Ben elimden geldiği kadar uzun ve anlamlı tutuyorum ama yarından itibaren kim bana ne şekilde yorum atıyorsa ben de o şekilde atacağım bilginize. Ayrıca bazı arkadaşlar yorum yapmıyor. 12 kişiyiz ama benim siteme buradan günde maksimum 7-8 yorum geliyor. Buna da dikkat edip sadece bana yorum atanların sitesine yorum atacağım, bilginize.
Bu arada bazı arkadaşlar yorumları çok kısa ve anlamsız tutuyor. Ben elimden geldiği kadar uzun ve anlamlı tutuyorum ama yarından itibaren kim bana ne şekilde yorum atıyorsa ben de o şekilde atacağım bilginize. Ayrıca bazı arkadaşlar yorum yapmıyor. 12 kişiyiz ama benim siteme buradan günde maksimum 7-8 yorum geliyor. Buna da dikkat edip sadece bana yorum atanların sitesine yorum atacağım, bilginize.
Kısa ve alakasız yorum bırakan kişileri , sitenize yorum yapmayan kişileri buradan bildirin gereğini yapayım ben kaç gündür yoğundum takip edemedim açıkcası.
Ek Olarak:
Ali Sönmez adıyla yorumlar bırakıldı.
Hocam bildirim yaparken tarih atarsan sevinirim takip ederken işimiz kolaylaşsın.
Ek Olarak:
Tüm yorumlar Aslı ismi ile bırakıldı.
Hocam sizde bildirim yaparken tarih belirtmeyi unutmayın lütfen.