Merhaba arkadaşlar bakıyorumki biçok site tasarımını yılbaşıya göre düzenlemiş bende dedim neden bizim tasarımımız yılbaşıya göre düzenli değil dedim ve bir güzel gaza gelip çalışmalara başladım :) ilk olarak şuan kullandığımız tema olan usluer v3‘ün bize verdiği nimetleri değerlendirdim.
Peki ne bu temanın bize verdiği nimet ? bu temanın en sevdiğim özelliği olan istediğimiz zaman tasarımın rengini değişebilmemiz yani tema panelinden kırmızıyı seçtim direkt,ve hemen onayladım :) güzel bişey ortaya çıktı tam yılbaşılık.
Vee diğer düzenlemelerimizde logomuz logoyuda tam yılbaşıya göre yaptım daha doğrusu yaptı yapan ise en yakın arkadaşlarımdan biri olan Tahsin SUNGUR.Onla konuşurken dedimki tasarımı yılbaşıya göre yapıcam dedimmm ve oda bana hemen logoda benden dedi saolsun :) güzel bişey ortaya çıktı.
Ve son olarak kar efekti arıyordum ve bitane siteden güzel bi kar efekti buldum pek belli olmuyor ama ama headere güzelce bakınca belli oluyor :D
Gözümden kaçan birşey varsa lütfe beni uyarın :) yorumlarınızı bekliyorum iyi günler/akşamlar :)
kaynak:
http://aktifblogum.com/2011/12/yilbasi-tasarimimiz/