fikirlazim adlı üyeden alıntı

Sanırım birkaç etken var bu konuyla ilgili mesela; Size verdiği yazarcafe banner'ının anasayfa'da olmasına dikkat edin. Önce Sağ ya da kategorileriniz linkleriniz ne taraftaysa o tarafa,( görünür bir yere yani) tarafa ekleyin platine geçtikten sonra sitenin altına bir yere koyarsınız. Bilgilerinizi güncelleyin. Güncelleme sonrasında üyeliğiniz yeniden onaylanmak için beklemeye alınıyor. Onaylandığında Platin olabilir. Sık sık konu göndermeye dikkat edin ve site içeriğiniz olabildiğince Özgün içerik olsun. Unutmadan Site kategorinizi de düzgün kaydettiiğinize emin olun.
Aklıma şimdilik bunlar geliyor. Bunları yapın olmazsa başka çözümler bulmaya çalışırız.

Unutmadan birde hafta sonu yazarcafe ile ilgilenen bir editör tayfası yok. Haberiniz olsun. Yazılarınız, üyelik onayları falan hafta içine kalıyor. Saat 8:30 la da 10 arası yazılarınız onaylanıyor. Diğer saatlerde hiç göndermedim gerçi belki 17:00'a kadar onaylanmaya devam ediyordur.

Merhaba,
yazarkafeye günde 3 adet konu gönderebiliyorsun ben hafta sonu gönderiyorum onaylanmıyor pazartesi onaylanınca birden hit akışı oluyor güzel oluyor :)