bilgive adlı üyeden alıntı

Kısa bir süre daha bu şekilde devam edersiniz. Zaten şu anda bile oluşturduğunuz bu başlık ile wmaracindaki konu söz konusu sırayı alarak sizi 13'üncü sıraya itmiş. Ayrıca kusura bakmayın ancak, iki bağlantı vermek ile makale olmaz. Ben sizin yaptığınız türdeki sayfalara kızarak hemen çıkıyorum.


Benim amacım makale yayınlamak değilki ben bu sayfayı kendimi geliştirmek test etmek öğrenmek ve tecrübe edinmek için açtım. Sizinde gördüğünüz gibi tasarım 0 içerikler 0 yani 1-2 cümle yazmışım bazıları kopyala yapıstır v.s

konu açıldıktan sonra mesela 7.sırada oluyor sonra 12.sıraya dusuyoru sonra 1-2 işlemin ardından ya tekrar 7 oluyor yada 5-6 veya bazen 1.sıra bende bu durumu inceleyip tecrübe ediniyorum. Kaldıki o tarz bir aramada bence 13.sırada olmakta başarıdır derim. Sizde bir denermisiniz bakalım kaçıncı sırada olacaksınız.

Ek Olarak:

domaintescille adlı üyeden alıntı

Yaklaşık 727.000 sonuç bulundu.
Sizin alexa Sıralamanız çok iyi.
+ Seo çalışmanız ve site içerikleriniz ÖZGÜN görülmektedir.
onda dolayıdır.(kendi fikrim)


Aslında seo çalışmam yok kendimce uğraşıyorum. özgünlükte hiç yok neredeyse bu test amaclı actıgım bir sayfa. Aslında olay şöyleki alexa değeri ve hiti bundan çok daha iyi olan film sitem var bazı filmlerde bu test blogu onu geçiyor sebebini araştırıyorum sadece. başka bişi olmalı :)