olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar, YDS hazırlıklarından dolayı gerek kendi siteme gerekse foruma giremez oldum. Bu sıralar hem sitemi hem de burayı özlediğimi anladım. Uzun zamandır bu siteye takılan biri olarak hazır siteyi de özlemişken başlıktaki gibi bir etkinliğin bu site tarafından yapılmasının doğru olacağını düşünüyorum.
Sitede 18 yaş altı arkadaşların olduğunu biliyorum ama söz konusu hak ise kimsenin yiyeceğini de düşünmüyorum. Nasıl ki bumerang vs ödülleri var. WM ödülü de olmalı diye düşünüyorum. En azından ödülü alan arkadaşın sitesine WM aracı logosunu koyup yanına da en iyi blog - 2014, en iyi haber sitesi - 2014 vb. yazması hem webmaster forumları içerisindeki başarısını hem de oylamada bu siteden alacağı referanslarla bu foruma atıf da bulunması sizce de iyi olmaz mı?
Oylamanın nasıl olacağına gelince, ona da wmaracı yönetici, moderatör ve tabi ki halk oylaması karar verirse iyi olur diye düşünüyorum.
NOT: Umarım ben YDS ile kafayı yerken böyle bir etkinliği daha önce yapmamışsınızdır.
5 kişi bu mesajı beğendi.
https://populertarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Çok güzel bir fikir. @admin @Nonloser etiketleyelim de incelesinler :). (etiket çalışmadı sanki :D)
3 kişi bu mesajı beğendi.
cnylmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Aynen super olur :)
Hemde ben 17 yasindayim.:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel fikir ama her zaman profesyoneller kazanacaktır. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Evet, güzel olur. Bence oylamaya giren her kişi tüm siteleri 10 üzerinden değerlendirsin. Ve farklı kategorilerde yarışma düzeni olsun.