-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dusunceliblog adlı üyeden alıntı
Hocam 80 kişide bir kişi bile olmayınca, ona biraz canım sıkıldı. Acaba ben mi bir yerde yanlış yapıyorum diye. Hiti arttırmak için ne yapabilirim? düzenli olarak özgün makaleler giriyorum zaten. Yeni site olduğundan dolayı çok üzerine gitmeyede korkuyorum Google'nin gözüne batmayalım diye..
Güncel olayları ilk siz yazmaya çalışın özgün olduğu için üstlere çıkıcaksınızdır bir kaç kelimeyi siz alsanız hit artır diye umuyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Örneğin benim bir arkadaşımın kişisel blogunda hit sizin gibiydi fifa 14ün çıkış zamanları, FIFA 14 Penaltı nasıl atılır diye bir konu açmıştı ve ilk 3 sıradaydı o konudan sonra günlük hiti 400ün altına düşmedi.
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam hitimiz sizinle yaklaşık benimde çok fazla tık aldıgım söylenemez.Benim şahsi görüşüm adsense aldıktan sonra yaklaşık 6 ay düzenli özgün makale yazarak para kazanılabilir.
Ek Olarak: bu arada ben sitenizde reklam göremedim
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Evet hit'i beklemen gerek biraz daha hit getiren konular açmanız güncel konular hakkında sitenize uygun özgün içerik girmeniz gerekli sosyal medyayı kullanın bu arada bende girip test ettim bir tık attım :D yağmasakta gürlemiş olalım
www.parkpera.com