Seomple
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-ticaret & Seo Danışmanlığı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Öncelikle site sahibine geçmiş olsun.
İkinci olarak hackleyenlere laf atanlar unutmasınlar ki o hackerlar olmasa idi şuan internet bu kadar gelişmiş olmaz idi ! Yaptıkları doğru olmayabilir fakat herşeyi bir kenara bırakıp nefret etmekte doğru değil.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Seomple adlı üyeden alıntı
Öncelikle site sahibine geçmiş olsun.
İkinci olarak hackleyenlere laf atanlar unutmasınlar ki o hackerlar olmasa idi şuan internet bu kadar gelişmiş olmaz idi ! Yaptıkları doğru olmayabilir fakat herşeyi bir kenara bırakıp nefret etmekte doğru değil.
Arkadaşım. İnterneti Hackerlarmı Geliştirdi Yoksa bizmi. Tanıdığım Çoğu Hackerlarin bilgi seviyesinde birkaç İNSAN var onlar neden illegal işler yapmıyorlar. Yahu Birisi gelir Çok uğraşır Sitesini biryerlere getirir. Biriside gelir O emeği Yağmalar Ve bundan zevk alır. :S Gerçi Sturkmen i hackleyenler ne amaçla yaptı bilmiyorum ama İyi Amaçla yapmadıklarını tahmin ediyorum.
Burda sizinle Polemiğe girmeyeceğim. Hayırlı forumlar...
1 kişi bu mesajı beğendi.
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
quarizma
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
ögrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sen okadar emek göstelirsin lamerin biri gelip bütün emeklerini siler ve zevk alır.peki yapınca ne oluyor.
vay beh abi nasıl hackledin siteyi helal olsun mu diyorlar
Ek Olarak: şahsen bana göre çok yanlış birşey
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
sadece index atmış arkadaşlar :) düzeltilebilir yani .
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Seomple adlı üyeden alıntı
Polemik değil hocam görüş belirtiyoruz :)
Herkes illegal iş yapacak diye birşey yok ki :) Biri legal olarak gelişime katkı sağlar biri illegal olarak, bu site hacklendi diye gelişme kat etmiyecek mi ? Bence onlarca araştırma yapılacak bir daha hacklenmemek için ;)
Ortada emeğin gitmesi diye birşey yok, sadece index.php ye uyarı amaçlı index bırakılmış index.php düzeltilince herşey normale dönecek.Ve bir daha uyarılmamak için daha fazla gelişme için uğraşılacak ;)
İçeriğin gitmediğini biliyorum. Siz Genel konuştunuz bende genel konuştum.
Ayrıca Bakınız;
Birisinin emeğini yağmalayarak, Emek veren kişinin Hakkına girilmiyormu? ALLAH(cc.) Kur'an-ı Kerim de ne buyuruyor :
Kim bir kul hakkı yemişse derhal o kardeşi ile helalleşsin. Çünkü (kıyamet günü) dirhem de geçmez dinar da. Böyle olunca o (hak yiyen) kişinin sevapları alınır o adama yüklenir. Eğer sevapları yoksa o hakkını yediği adamın günahları buna yüklenir.”
(Buhari, Rikak, 48)
Yanlışım varsa düzeltiniz.
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar tartışmadan önce lütfen hacker kelimesinin doğru anlamını öğreniniz...