HellBoy05 adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam,

Ben 2 gündür mobil tema ve mobil uygulama ile araştırma yapıyorum. Tam bilgi sahibi olmuş değilim. Şimdi o görseldeki gibi uygulama mı olacak bana basit gibi geldi kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum kötülemek için değildir.
Mobil uygulama mı daha iyidir yoksa mobil sitemi? Bana yardımcı olur musunuz bu konuda


Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum resimlerde gözüken tasarım sitenin responsive (mobil) temasıdır. Sitenin tasarımı uygulama ile yapılmamakta. WebView gibi bir fonksiyon kullanılarak sitenin mobil görünümü uygulama içinde gösterilmektedir. Eğer bir mobil temanız yok ise sitenin telefonunuzdan girdiğiniz şekildeki görüntüsü/tasarımı uygulamada gösterilecektir. Ek olarak seçenek tuşu eklemesi, adsense eklemesi vs. yapılacaktır. Mobil uygulama ile sitenizi Google Play'e ekleyebilir, geliştirici websitesi kısmından backlink alabilirsiniz. Ayrıca kullanıcılarınıza telefon menüsündeki sitenizin uygulaması yardımıyla, sitenizi daha rahat gezmelerini ve ulaşmalarını sağlayabilirsiniz. Tabi mobil tema olması da size + puan kazandıracaktır.

Not: PM atmayıp Herkese açık olarak yazmak istedim. Kafasında bu tür soru işareti olan arkadaşlara faydalı olmuşumdur umarım.

Saygılar.