-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
GokhanGok adlı üyeden alıntı
Aklı selim arkadaşım önce sakin ol. Ben iki haberden duyduklarımi değil bizzat ölen muhendisin komşusu olduğum için bunları dile getiriyorum ve medyada konusulmayanlar var. Lütfen staj yaptığın yerde kal bilip bilmeden o tekniker abilerinin sana kulaktan dolma söylediği haberlere inanmaya devam et. Şunu bilmeni isterim abd den alınan şifreli füze.başlıklarını türkiye kullandığı zaman saldırdığı ülke eğer abd nin desteği olan ulkeler arasinda yer aliyorsa adamlar istedikleri zaman füzelerin yönlerini başka bir yere çevirebilir yahut ülkemize gonderebilir en basit örnek bu. Şimdi o çözülen şifrelerin Ne kadar değerli olduğu konusunda umarım bir şeyler ogrenmissindir. Hadi kal selametle.
Karşındakinin sakin kalmasını istiyorsan öncelikle tahrik edici konuşamyacaksın ne o öle anladın mı stajyer falan diosun. Senn o anlattığın füze sistemini emin ol bu ilerle biraz ilgili 10 erkek den 9 u biliyor burda çok önemli bir bilgi paylaştığını sanma yani umarım sende bunu anlamışsındır.
Başarılıyı taklit edersen başarısız olduğunu kabul etmiş olursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
10 erkekden 9 u bilyorsa demek ki ben doğruları anlatiyorum o bilen erkeklerde emin ol bence benim.gibi aynı düşüncede. Bir ikincisi tahrik edici konuşmadım sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun. Ve son olarak toplayayim dediklerimi aselsanda çalışan 3 mühendis şifre çözüyor ve çok önemi bir işe adım atıyorlar. Bu bilgilerin o kurumda kalması gerekirken ama ne oluyor nedense bir sebepten ötürü bilmemesi gerekenler öğreniyor ve o.şifreyi çozenler hiç bir ciddi ölümcül hastaliklari yok iken hayatlari gayet güzel giderken ne hikmet ise intihar ediyorlar. Ne kadar doğal değil mi? Bazı şeyler hakkında tartışma yapicak konusucaksaniz önce iyice araştırın iki üç kişinin söylediği laflara kanmayin. Kal saglicakla
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
HknCOLAK adlı üyeden alıntı
Bıraksalar bu ülke neler yapacak da, şimdi yine
siyaset yapıyorsunuz olacak (Böyle zamanlarda değil de nerede ve ne zaman konuşulacak bu siyaset onu da merak ediyorum açıkcası).
Dışa bağımlı olmak zorundaymışız gibi düşünen, onlar ne derse "Peki" diyen, tabiri caizse "Emir eri" gibi davranan yetkililer olmasa, cukkayı ve israfı haram bilenler başa gelse, 4 Türkiye daha çıkar ortaya şuan da nerde..
Evet şuan Avrupa'nın, Abd nin bizi kötüleyen haberlerini alıp yayınlayanlar, Türkiye'i kötüleyenler el üstünde tutuluyorken.
Türkiye'i öven iyi olacak inşallah diyen insanlara hemen siyaset yapma deniliyor.
Bu işte bir yanlışlık var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HaberTuketici.com, MilliSpor.com, HaberLobisi.com, F1Turkiye.org, MarkadanAl.com ,1905Aslan.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ayrıca sen komşusu olarak bunları bilebiliyorsan ne bu ülkede ne de bir kurumda iç koruma sisteminden bahsedilemez
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yakupahmet adlı üyeden alıntı
Orda stajyer olarak gidip paşaya sormadık heralde doğru mu die samimi olduğumuz tekniker abilerimiz anlattı. Ikinci sen nerden bunlardan eminsin ya belki de gayet içinde bir koruma sistemi var ve gerçekten dışarı hiç dosya çıkmadı. Görende seni dosyayı dışarı çıkmasını sağlayan adam sanacak. Türkiye'de medyanın her dediği doğru gibi bir iki habere inanıp bu kadar kesin konuşma. Bana stajyer olarak anlatmıyorlar ama maşallah sen dosyanın çıktığın dan ABD nin öğrendiğinden gayet eminsin ne güzel.
Arkadaşlar konuyu uzatmayın bence.
Herkes bildiği ile kalsın. Zaten çoğu insan biliyor.
Buradan tandıklarım var diye bazı bilgileri paylaşmak doğru değil.
Biraz daha duyarlı olalım lütfen.
HaberTuketici.com, MilliSpor.com, HaberLobisi.com, F1Turkiye.org, MarkadanAl.com ,1905Aslan.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
MarkadanAlCom adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar konuyu uzatmayın bence.
Herkes bildiği ile kalsın. Zaten çoğu insan biliyor.
Buradan tandıklarım var diye bazı bilgileri paylaşmak doğru değil.
Biraz daha duyarlı olalım lütfen.
Haklısınız hocam herkes bildiği ile kalsın. Kalın sağlıcakla