-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar, forumda okuduğum bazı yorumlara göre genel blog siteleri tutulmuyor şeklinde bir düşünce var. Bunun sebebi nedir? genel blog neden tutulmaz? veya şöyle düşünelim genel blog sitesinin tutması için ne yapabiliriz?
Benimde genel blog sitem var ve günlük hit şimdilik çok düşük, henüz yenidir diye öyle olduğunu düşünüyorum. Ama bu yorumları görünce korktum açıkçası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Genelde insanlar genel blogların dışında daha çok herhangi bir konuya yönelik blog sahiplerinden blog okumayı severler. Mesela her alana yöneleceğinize daha çok bir alana yönelip daha çok şey öğrenir ve öğretirseniz bu hem sizin için hem de okuyucular için daha faydalı olacaktır.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Genel blog tutmaz diye bir şey yok aslında. Sadece diğerlerine oranla daha çok çalışmanız lazım. Özellikle seo açısından sağlam bir çalışma yaptıktan sonra Google'dan baya bir hit kazanabilirsiniz. Tabi para harcamak gerekli.
Kişisel fikrime gelince ise genel blog bana çorba gibi geliyor. Karman çorman. Bilgi sahibi olduğunuz bir konu üzerine blog açmanız daha mantıklı. Hiç olmadı kişisel blog açın ilk takipçiniz ben olurum. (kişisel blog deyip de Windows 10 çıkış tarihi diye yazılar yazmayacaksınız tabi)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
bilgisayar hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Tüm bloglar tutar genel özel farketmez önemli olan işi bilmek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tutmasına tutar ama şöyle bir örnekleme yapabiliriz sanırım.
Neden artık ansiklopediler kullanılmıyor da, bir konu hakkında uzman kitaplar tercih ediliyor?
Ki genel blogların ne kadar ansiklopedik özellik taşıdıkları da muamma.
Genel bloglar çok çok fazla çaba gerektirmektedir. Ayrıca "genel"den kastın ne olduğuna da bakmak lazım o ayrı.
Birde son yıllarda ortalıktaki genel blog çöplüğünün de bu yargının oluşmasında payı büyüktür bence.