Eğer web siteleri buna çözüm bulmazsa googleına da microsoftuna da başlarım adblock sen çok yaşa!
Ek Olarak:
Oyun Editoru adlı üyeden alıntı
Sende wmaracına girme ozaman. Adam neyden gelir sağlayacak. İnanın eskiden ne kazanırdım şimdi günlüğüm 0.50 krş kadar indi. Sen kullanmaya devam et doğru yoldasın.Ek Olarak:
Sana zorla bişey yaptıran yokki. İlk bunu idrak et. Herkes istediğini yapmak ta özgür. Ama adamın ekmek teknesiyle uğraşman yanlış. Girme kardeşim film sitesine ne işin var warezle çok düşünüyorsan git dvd satın al. Hem böylece yapımcıyıda bir katkın olur.
Şu yazdığın yazıyı savunuyorsan diyecek başka birşey bulamıyorum sana.
Şahsen adblock kulanıyorsan girmyeceksin siteye. Benim sitelerime girme yani. Ne hayrından çok zararı dokunacak.
:D dostum yaran var galiba.Sanane bu arada adam görüşünü belirtiyor.Sana gel beni eleştir diye konu mu açmışta her eleştirene cevap verme gereği duyuyorsunuz.WM aracı gibi yapın adam akıllı yerleşim bizde bu site gibi yerlerde devre dışı kal seçeneğini kullanalım ama bir önceki yorumumda ki gibi yaparsanız olmaz.Pop up un splash ında bir sınırı var art arda 3 farklı firmadan splash eklemenin manası ne olabilir ki?