-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhabalar, film sitesi olanlar ve bu konuda bilgisi olanların görüşlerini alabilirsem çok memnun olurum. Film sitesi için filmleri site adresi gömerek upload etmenin markalasma ve akılda kalıcılık dışında Seo'ya bir etkisi var mıdır? Sıralama sonuçlarında bir etkisi olacağını düsünmüyorum ancak yanlıs biliyorsam düzeltelim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
benimde oyun sitem var.
oyunların SWF'leri mevcut.
Acaba Bunları yüklesem seo'ya etki eder mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yahu bunun seo ile ne alakası var .s
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
markalaşmak için olur sıralamada etki etmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdesigner
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
olur tabi olmazmi, kendin upload ettiginde kendi sitenin adressini ve etiketlerini yazarsin videoya, backlinkini koyarsin,hep baskalarinin videolarini kullanarak ancak onlara backlink vermis oluyorsunuz ve gün gectikce o siteyi dahada populer yapmis oluyorsunuz,yüklemis oldugunuz videoya site adressini yazabilirsiniz, böylelikle videonuz piyasaya dagilirsa sitenize beklenmedik bir hit dönüsü bile olabilir.
eger baska sayfalardan alirsaniz videolari özgünlesme konusunda geri kalirsiniz, adamin videosunu aldiginiz zaman videodaki reklamini sunarsiniz sayenizde para kazanir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
video aramalarında da indeks almanızı sağlar. alternatif olarak dailymontion hesabınıza yükleyebilirsiniz. oynat butonu dışına tıklandığında istediğiniz url'a yönlendirebiliyorsunuz.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
inşaat teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba benimde film sitem var 4 senedir yapıyorum bu işi ve 4 senedir filmlerimi kendım upload edıyorum oncelerde videolarımın ıcersıne adres eklemıyordum sonrasında baktım baska sıteler gelıyor senden alıyor yayınlıyor :D dedım bende sıte adresımı ekleyım reklamım olsun barı :D gelelım sorunuza seo'ya hıc bır yararı olmaz sadece ınsanların akılda kalıcı olmasını vede reklamını yapmanı saglar hayırlı geceler..