lostyazilim
tr.link

Filmleri Upload Etmenin SEO'ya etkisi.

12 Mesajlar 1.492 Okunma
lstbozum
tr.link

SeOptimizasyon SeOptimizasyon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 2 / 8
  • Ticaret 13, (%100)
Merhabalar, film sitesi olanlar ve bu konuda bilgisi olanların görüşlerini alabilirsem çok memnun olurum. Film sitesi için filmleri site adresi gömerek upload etmenin markalasma ve akılda kalıcılık dışında Seo'ya bir etkisi var mıdır? Sıralama sonuçlarında bir etkisi olacağını düsünmüyorum ancak yanlıs biliyorsam düzeltelim

wmaraci
reklam

domaintescille domaintescille Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek bilişim
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 451 / 50
  • Ticaret 12, (%83)
benimde oyun sitem var.
oyunların SWF'leri mevcut.
Acaba Bunları yüklesem seo'ya etki eder mi ?

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
Yahu bunun seo ile ne alakası var .s

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
markalaşmak için olur sıralamada etki etmez

wmaraci
wmaraci

veys3L veys3L WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdesigner
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
olur tabi olmazmi, kendin upload ettiginde kendi sitenin adressini ve etiketlerini yazarsin videoya, backlinkini koyarsin,hep baskalarinin videolarini kullanarak ancak onlara backlink vermis oluyorsunuz ve gün gectikce o siteyi dahada populer yapmis oluyorsunuz,yüklemis oldugunuz videoya site adressini yazabilirsiniz, böylelikle videonuz piyasaya dagilirsa sitenize beklenmedik bir hit dönüsü bile olabilir.
eger baska sayfalardan alirsaniz videolari özgünlesme konusunda geri kalirsiniz, adamin videosunu aldiginiz zaman videodaki reklamini sunarsiniz sayenizde para kazanir.

webmaster1996 webmaster1996 Atatürk'ün Askeri! Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 28 / 89
  • Ticaret 100, (%100)

veys3L adlı üyeden alıntı

olur tabi olmazmi, kendin upload ettiginde kendi sitenin adressini ve etiketlerini yazarsin videoya, backlinkini koyarsin,hep baskalarinin videolarini kullanarak ancak onlara backlink vermis oluyorsunuz ve gün gectikce o siteyi dahada populer yapmis oluyorsunuz,yüklemis oldugunuz videoya site adressini yazabilirsiniz, böylelikle videonuz piyasaya dagilirsa sitenize beklenmedik bit hit dönüsü bile olabilir.
eger baska sayfalardan alirsaniz videolari özgünlesme konusunda geri kalirsiniz.

Hocam siz hic filmlerdeki yazan site ile izlediginiz farkli oldugunda izlediginiz siteden cikip filmin yuklendigi siteden izledinizmi ben hic izlemedim :)
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

veys3L veys3L WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdesigner
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

webmaster1996 adlı üyeden alıntı

Hocam siz hic filmlerdeki yazan site ile izlediginiz farkli oldugunda izlediginiz siteden cikip filmin yuklendigi siteden izledinizmi ben hic izlemedim :)

mesela örnek dün ertugrul bittikten hemen sonra izlemek istedim, bi sayfaya girdim hemen 3-4 part eklemis, videoda kaynagin adressi yaziyordu, girdim oraya baktim 9 part ve yeni & hizli ekleyen bi site tanidim.

ben biliyorum, cogu kendi playerini ekliyor alinti oldugu anlasilmiyor bile, tabi ugras istiyor anliyorum ama siz almayin onlar alsin hocam :D

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

webmaster1996 adlı üyeden alıntı

Aynen katılıyorum. Fakat, başka sitelerde kullanılacağı bilindiği halde filmlere yazı yazmanın mantığını emin olun hiç anlamıyorum. Yazsan bile, bunu filmin ortasında yapma kardeşim. Başında bir on saniye, sonunda 1 dakika yeter. Sanki yönetmen koltuğun oturup, filmi kendisi çekmiş.

Ben çoğu filmi sitelerden bile izlemiyorum. İnternetim yavaş olduğundan dolayı, indiriyor ve öyle izliyorum.

Soruya gelecek olursak, bir miktar faydası olacaktır ancak sunucunuz ağırsa uğraşmayın, o yüke ne siz, ne site ne de kullanıcı dayanır. Unutmadan, telif hakkı sahipleri de dayanamaz buna.

Durgun sular derin akar.

tipsychannel tipsychannel internet radyosu Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)
video aramalarında da indeks almanızı sağlar. alternatif olarak dailymontion hesabınıza yükleyebilirsiniz. oynat butonu dışına tıklandığında istediğiniz url'a yönlendirebiliyorsunuz.

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com

Efsane06 Efsane06 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek inşaat teknikeri
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 17 / 13
  • Ticaret 11, (%100)
Merhaba benimde film sitem var 4 senedir yapıyorum bu işi ve 4 senedir filmlerimi kendım upload edıyorum oncelerde videolarımın ıcersıne adres eklemıyordum sonrasında baktım baska sıteler gelıyor senden alıyor yayınlıyor :D dedım bende sıte adresımı ekleyım reklamım olsun barı :D gelelım sorunuza seo'ya hıc bır yararı olmaz sadece ınsanların akılda kalıcı olmasını vede reklamını yapmanı saglar hayırlı geceler..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al