XML Import dummy data (posts, pages, comments, custom fields, categories, and tags) for standard Wordpress Importer
Tema klasörünün yanında genelde "Sample Data" diye bir klasör olur. Onun içinde de "dummy_data" ve varsa tema ayarlarının olduğu bir txt dosyası olur.
Admin panelinde Araçlar>İçe Aktar yolunu izleyip dummy_data.xml dosyasını yüklersen aynı demodaki gibi olacaktır. "dummy_data" adı farklı olabilir.
Resimler görünmezse Rebuild Thumbnails eklentisini kullanabilirsin.
Tema klasörünün yanında genelde "Sample Data" diye bir klasör olur. Onun içinde de "dummy_data" ve varsa tema ayarlarının olduğu bir txt dosyası olur.
Admin panelinde Araçlar>İçe Aktar yolunu izleyip dummy_data.xml dosyasını yüklersen aynı demodaki gibi olacaktır. "dummy_data" adı farklı olabilir.
Resimler görünmezse Rebuild Thumbnails eklentisini kullanabilirsin.
Hocam yaptım herşey geldi ama görüntü o halini almıyor malesef :/
Ek Olarak:
İlaveten farklı şeylerde yapmanız gerek 150mb bir dosya var dropbox üzerinden sununulan, Backupbuddy ile restore etmeniz gerekiyor. Siz en iyisi anlatım dosyasındakileri adım adım uygulayın sorunsuz kurulacaktır. İyi geceler.
hocam BackupBuddy dosyasını temayı komple silsem en baştan yapsam aynısı olurmu acaba