Link verilen sayfanın title'ını birebir linklerseniz ya da direk düz url şeklinde yazarsanız bu olayı aşabilirsiniz. Ayrıca 5-6 kelimeden fazla linkleme yaptığınız takdirde uzun vadede sıkıntıya girebileceğinizin garantisini verebilirim.
Doğal bir makale yazdığınızı düşünün. Makalenizde alıntı cümleyi mi linklersiniz yoksa alıntı yaptıktan sonra daha "..devamı için şuraya bakabilirsiniz.." diye mi linklersiniz ?
İnsanları yanıltmayın. Anchor Text hala işe yarıyor ve bir süre daha işe yaramaya devam edecek.
Doğal bir makale yazdığınızı düşünün. Makalenizde alıntı cümleyi mi linklersiniz yoksa alıntı yaptıktan sonra daha "..devamı için şuraya bakabilirsiniz.." diye mi linklersiniz ?
İnsanları yanıltmayın. Anchor Text hala işe yarıyor ve bir süre daha işe yaramaya devam edecek.
Sana anchor bitti diyen oldu mu? Sadece etkisi azaltıldığı gibi eskiye göre daha riskli olduğunu ve çeşitliliğin olması gerektiğini söyledim. Ayrıca 5-6 kelimeden uzun linklemede sıkıntının garantisini falan veremezsin. Bunu uyguladın mı kendi sitelerinde? Ben uyguladım ve uygulayan birçok sayfa biliyorum.
Farkındaysanız sert bir üslupla cevap verdim. Bunun nedeni "insanları yanıltmayın" ibaresi. Adam akıllı yorum yaparsan cevabını alırsın. Yoksa yorum kirliliği yaratma.
bana kalırsa doğallık bunların hiç biri şahsen ben bi siteden gördüğüm yazı içindeki birşeyi yorumda kullanırken ''geçen bir yerde okudum anchor çorbası çok güzel oluyormuş'' derim ne site adresini linklerim nede anahtar kelimeyi :D
İyi kolay gelsin sana.