Archer adlı üyeden alıntı

Ben yine de başlığa göre cevap vereyim. :)

Bir sektörde birçok sitem mevcut. Bunların seo gücünü kullanarak daha özgün bir yapıya sahip bir site daha kurma araştırması içine girdim.

Karşıma soru cevap ve forum geldi. Tanya CMS soru cevap scripti ve Vbulletin forum scripit arasında kaldım.

Sonra soru cevap scriptlerinin ve vbulletin forumların arama soruçlarını incelediğimde soru cevap scripti kullanan sitelerinin (seo çalışması yaptırmadığı halde) daha üst sıralarda yer aldığını fark ettim.

Hala forum sisteminin daha sağlıklı işleyeceğini düşündüğüm halde soru cevap scriptlerinin avantajlarını ve dezavantajlarını da araştırmaya devam ediyorum.

+ Tanya CMS kullanan daha önce kullanmış biri var mı?

Dediklerinizi çok iyi anlıyorum ama hocam benim zaten sitemde bir portal teması kurulu ben sadece eklenti kullanımı yaparak bir sayfa açayım istedim. Lakin son zamanlarda insanlar bazı yerlerde xenforo hakkında bilgi paylaşımlarında bulunuyor ve sistemin kalitesinden bahsediyorlar. Bende şimdi acaba Xenforo lisansı satın alıp forum mu kursam, yoksa wordpress eklentisi kullanarak bir soru cevap sayfasımı oluştursam? Bu soru yüzünden 2 saattir sistemlerin alt yapılarını inceliyorum ama hala bir sonuca varamadım.