Kesinlikle katılıyorum hocam size. Bunların hepsi zaten sistemin bir parçası. Ömer Faruk Dönmez'in bir kitabında şöyle bir ifade kullanıyor; "Biz Çanakkale Cephesi'nde nasıl galip gelmişsek televizyon cephesinde de o şekilde mağlubuz." Televizyon ile zaten sistemin çarkı işliyor.
Yine Ömer Faruk Dönmez'in Dervişan adlı kitabından bir alıntı yapmak istiyorum. Sayfa 100-101;
Sinema: Batı kültürü, sinema sayesinde, Türklerin tam beynine enjekte edilecek. Amerikan sineması hassaten bizim en önemli savaş aracımızdır. Batılı yaşam tarzı, sinema sayesinde Müslümanlara güzel güzel kabul ettirilecek. Filmler aracılığıyla bir Amerikan rüyası yaratılacak. Bin yıldır Haçlı ordularının yapamadığını Hollywood yapacak.
Yine Ömer Faruk Dönmez'in Dervişan adlı kitabından bir alıntı yapmak istiyorum. Sayfa 100-101;
Sinema: Batı kültürü, sinema sayesinde, Türklerin tam beynine enjekte edilecek. Amerikan sineması hassaten bizim en önemli savaş aracımızdır. Batılı yaşam tarzı, sinema sayesinde Müslümanlara güzel güzel kabul ettirilecek. Filmler aracılığıyla bir Amerikan rüyası yaratılacak. Bin yıldır Haçlı ordularının yapamadığını Hollywood yapacak.
Sinema,Tv sektörüne de haksızlık yapmayalım.
Arada birde olsa kaliteli şeyler oluyor.
Gerçi biz teknolojiyi ve sinemaya para yatırmayı yeni yeni öğreniyoruz.
Ben dizi konusunda TRT nin dizilerini seyrediyorum.
Hem kalite hemde teknolojik altyapı olarak süper diziler var.