Birincisi Wmaracın da sizlerin yaptığı gibi reklam yok. Olanı da gözümüze sokmuyorlar. Zaten wmaracın da bulunan google reklamlarına ben şahsım adıma tıklıyorum destek olmak amaçlı
Bir ikincisi bana zorla bir şey yaptıran yok tabi ki ama ben senin yahut başka bir siteye girdiğim de önüme lap diye çıkan reklamı 529048239 kere tıklamama rağmen kapanmıyorsa ve bununla beraber link kısaltma servisi açılıyorsa kusura bakma ama böyle emek olmaz anladın mı ? Reklamları sağa sola yukarı ortaya koyarsın sitende dolaşan şahıs zaten emeğe saygısı olan biri ise reklamına tıklar desteğini sağlar. Ama sen zorla tıklattırırsan kusura bakmada bir yer den sonra başlarım sitene der çıkar adam. Ne güzel söylüyorsun bak hitlerin düşmüş demek ki reklamlar giren kullanıcıların canını sıkmış.
Beni eleştirmeden önce cuvaldızı önce kendine batır sonra gel beni eleştir olur mu güzel kardeşim. Hadi kal sağlıcakla
Bir ikincisi bana zorla bir şey yaptıran yok tabi ki ama ben senin yahut başka bir siteye girdiğim de önüme lap diye çıkan reklamı 529048239 kere tıklamama rağmen kapanmıyorsa ve bununla beraber link kısaltma servisi açılıyorsa kusura bakma ama böyle emek olmaz anladın mı ? Reklamları sağa sola yukarı ortaya koyarsın sitende dolaşan şahıs zaten emeğe saygısı olan biri ise reklamına tıklar desteğini sağlar. Ama sen zorla tıklattırırsan kusura bakmada bir yer den sonra başlarım sitene der çıkar adam. Ne güzel söylüyorsun bak hitlerin düşmüş demek ki reklamlar giren kullanıcıların canını sıkmış.
Beni eleştirmeden önce cuvaldızı önce kendine batır sonra gel beni eleştir olur mu güzel kardeşim. Hadi kal sağlıcakla
Bende sana diyorumki Girme sitelere. Olayı anlamıyorsun. Benim sitemdede ortada reklam çıkıyor. Ama tıklıyorsun kapanıyor.
Reklam anlaşmalara sponsorluklar çok kolaymı yapılıyor zanediyorun 100 tl epin kodu anlaşması için gamex de dört döndük. Ben emek verip bişey yapıyorsam ya saygı duyacaksın yada hiç girmeyeceksin. Standart net kulanıcısından bir farkın yok. Adsense zaten 4 reklamdan fazlasına aynı sayfa içinde yer vermyor. Birde reklaı yasaklıyorsunuz. Biz nerden çevirecez bu değirmenin suyunu. Oldu hizmeti alın sonra reklamları kapatın.
Size en iyis adblock kontrolü yaptıracaksın. Açık olan siteye giremyecek.