Yasal olmak her zaman iyidir tabiki önünüz açılmış olur, büyüme potansiyeliniz artar. Forumda ücretli tema yapan arkadaşlar var onlar ile görüşüp bir pazarlık yapıp teklif alın. onlara 30 tl yaptırıyorsanız siz sitenizde 50 tl ye satın mesela.
Ayrıca sadece wordpress'e odaklanmayın html tasarımlar, alt yapılar forum sistemleri (phpbb)gibi sistemlerin tema ve eklentilerinide paylaşa bilirsiniz. Fakat kodlama işini öğrenmelisiniz. İnsanların sizi tercih etmesi için bir şeyler düşünün.
Ayrıca sadece wordpress'e odaklanmayın html tasarımlar, alt yapılar forum sistemleri (phpbb)gibi sistemlerin tema ve eklentilerinide paylaşa bilirsiniz. Fakat kodlama işini öğrenmelisiniz. İnsanların sizi tercih etmesi için bir şeyler düşünün.
Kodlama işini öğrenmekteyim zaten ama daha başlardayım, okulda java öğreniyorum. bide kendim video derslerle falan html css öğrenmeye başladım. Bende öyle yapmayı düşünüyorum aslında ama bunun yasal boyutu nedir hocam biliyor musunuz? Satış yapabilmem için şahıs şirketimin olması gerekiyor sanırım. Şirket kurmadan satış yapanları görüyorum çoğu kişi böyle yapıyor ama bu konuda başıma dert açılır mı onu merak ediyorum