1,5 yıllık 10k hiti olan sitem 6 aydır ; 200k alexa sıralamasında geziyor Beni alakadar ediyor mu etmiyor. Ben günlük olarak Hiti'mi kontrol ediyorum artıyor mu azalıyor mu diye, alexaya takılmıyorum mesela pek. Bence sizde böyle yapın
haberinsuyu adlı üyeden alıntı
Kendimde bir keramet görmek istemiyorum.Değilim de. Aslında temel uğraş sitem www.haberinsuyu.com 'dur. SEO derken sizin anladığınız profesyonel bir çalışmadan bahsetmiyorum. :) Wmaraci de linkinin olması ve burdaki webmasterların birer defa bakması bile siteyi Alexa adına baya düşürürdü. Zaten sitenin linkleri de çıktı. İkisi benim sitem biri www.hesapalsat.com ki reklama gerek yok çok hızlı alexa alıyor. Diğeri haberinsuyu.com'da da devamlı düşüş kaydediyorum. Bu site bir kere bunlarla bağlı. İkinci bir konu twitter ile reklam yapmam. Resmigaste.net e ait 6-7 twitter hesabı var. Ki en büyüğü 16000 takipçili toplamda 30.000'i geçiyor. Bunlardan da reklam ettiğim oldu. Yani hit 100 ü geçmiştir ancak biraz keramet de gösterdik.:) .Unutmadan bir de google play için android sürümünü de yayınladım. Öğrenciler meb interneti ile facebook keyfi yaşayacaklar. :)
Ek Olarak: Al işte , yeni değerler :)
Global 865,032
Alexa Traffic Rank
Turkey Flag 6,740
Son olarak şunu söylüyeyim benim bu site Alexa'yı çözdü ama ne olduğunu ben anlayıp size anlatamadım. :)