stendor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhaba ilk defa wordpress kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum. en basitinden bir soruyla başlayayım. Eklentiler nerede? admin panelinde eklentiler yok. henüz domain falan almadım ondan dolayı mı?
Kalıcı bağlantılar nerede? wordpress başlangıç dersleri videolarını izledim. admin panelinde ayarlarda kalıcı bağlantıları düzenleyebiliyoruz. ama benim ayarlar kısmında öyle bir seçenek yok.
@suhamete onur konuğumuzdan güzel cevaplar bekliyoruz. diğer arkadaşlarda bu konu üzerinden sorunlarını çözsünler .;:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İstiyosan dot.tk üzerinden ml cf gibi domainleri ücretsiz alabilirsin daha sonra hostinger üzerinden ücretsiz hostla deneyebilirsin wordpressi pm at istersen
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Hocam son soru +1 ayrıca wordpress'i kurdunuz mu bir yere ne yaptınız acaba? :) Yaptıklarınızdan daha çok bahsederseniz daha iyi yardım alırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar uzun süredir wordpress kullanıcısı olarak sana tavsiyem bu işte konu açmak yerine araştırma yapmayı ön planda tutmalısın büyük ihtimal ücretsiz bir siteden host ve domain sağlıyorsun öncelikle wordpress sistemini kurduktan sonra webmaster sitelerinin yada wmaracı'nın wordpress alanına girip orada kendinle ilgili olabilecek yazılarını okumanı tavsiye ederim yada örneğin eklentiyi bulamadığını ifade etmişsin eğer eklentiyi bulamadıysan youtube da arama kısmına wordpress admin paneli kullanımı tarzında videoları izlemelisin yani işin aslı şu eğer sen wordpress öğrenmek istiyorsan öncelik olarak okuman araştırman ve deneme yanılma yoluyla bilgileri öğrenmen gerekmektedir zira burdaki herkes anne karnında öğrenmedi acele etmeye gerek yok uzun bir süreç var önünde ben yıllardır kullandığım halde benim bile bilmediğim ufak ayrıntılar veyahut pürüzler çıkabiliyor onlarıda ilgili başlıklarda arama yaparak öğreniyorum hayırlı olsun şimdiden.
binbiralem.net
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İlk deneyimim wordpresti tam gece 12 başladım sabaha doğrum sıfırdan kurulumu kullanımını öğremiştim vaybe ne günlerdi acemilik :) vidobu uzmanları sayesin de sorularına bakılırsa çok aceleci hemen herşeyi öğrenmek istiyorsun biraz youtube biraz blogları gezsen inan herşeyi zamanla öğreneceksin birkaç eğitim linkleri yarın yoruma ek olarak yazarım o videolarda herşeyi anlatıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
wordpress üzerinden kurduğunuz için bir kısım özellikle kullanılmıyor bu yuzden ücretsiz hosting falan alın o şekilde deneme yanılma ile çözersiniz
Kuva-i Kafsinkaf