-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
arkadaşlar forumda
artık haddinden fazla karşılaşmaya başladığım için konu açıp bilgilendirmek istiyorum inanmayın kanmayın iyice araştırın
foruma sadece spam olarak incir referans olun çok paralar kazanın ekibimize katılın gelin diye sizi zorlayanlara ikna etmeye çalışanlara inanmayın öyle bir dünya yok!
photoshop ile oynanarak yalan yanlış rakamlar gösterip üye çekilmeye çalışılıyor googlede ilk 500 de olmayan dahası 1 2 aylık site olup indexi 10 15 lerde olan günde 5 kişinin maksimum giriş yaptığı bir incir.com üyesi sitenin 10.000 20.000 tl ciro yapması hayalden öte değildir dahası bakıyorum konu açanlara kendi yönetim panelinden sitesinin seo ayarlarını bile yapmamış ama sözde binlerce tl ciro yaptım diyor dikkatli olun derim başka birşey demiyorum
detaylı bilgi almak isteyen gider incir.com toplantılarına katılır öğrenir
tanıtım videolarını okur sorar soruşturur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısınız bilgi edinmeden sadece referans toplayan kişilerin lafıyla sisteme kesinlikle girmeyin detaylı bilgi ve belge isteyin...
doktor
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, bu tarz yapılanmalar ile daha önceleri ilgilendiğim için oldukça geniş araştırma yaptım. Kadir001 arkadaşın söylediği gibi siz sadece onların networkune kendi çevrenizi katmış oluyorsunuz.
Hala varmı biliyorum , bir zamanlar bir süpürge markası bu şekilde pazarlama yapardı. Süpürgenin fiyatı 5-6 bin dolar ve sen satış üzerinden prim alıyorsun şu kadar satarsan şu kadar prim alırsın diye göz boyayıp sisteme giriyorsun. Sonuçta çevrende bu aleti alabilecek kaç tane zengin ahbabın varsa satıyorsun ama sonrası tabiki tıkanıyor.
Burada en büyük dezavantajlardan birisi, Siz siteye dışardan herhangi bir ürün ekleyemiyorsunuz ve kendi ürünlerini size satış için verdikleri fiyat zaten piyasa fiyatının üstünde sen birde bunun üzerine kar koyunca satış yapmak neredeyse imkansız. Millet 1 kuruş ucuz nerede varsa onu arıyor.
Sonuçta siz ancak eşinize dostunuza satış yaparak ne kadar kazanabilirsiniz buna bakmak lazım. Bence bu sistem sadece en yukardaki firmaya kar getirecek bir sistem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Incir olarak üye çekmeye çalışanlara tekrar inanmayın diyorum. Az önce yine şahit oldum vazgeçmeden banlansalarda başka nicklerle giriyorlar bunlar kötü niyetliler uzak durun güvenmeyin paranızı çöpe atmayın
disparity
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam biraz daha dikkatli oluruz teşekkürler:
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
incir değlde başka bir firmadan arkadaşım çalışıyor geliri ilgilenmediği halde ayda 1000 tl yi buluyormuş