-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, " torrent.com.tr " alan adımı artık aktif etmek istiyorum. Dizi, film ve oyunların tanıtım tek adresi torrent.com.tr olsun istiyorum. Bunun için bir tema düşündüm ve aklıma Ninja Tema geldi. Sizce nasıl Ninja Temanın desteği? Alışveriş yapan kişiler bilgi verirse mutlu olurum..
kişisel bloğ • tevfik.org
Vaybe
Vaybe.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
tema ninja - yani (trendwp) isim değişikliği yaptı. Hiç önermiyorum kesinlikle alma derim tema destek 0 dosyalarını 1kere alabiliyorsun bidaha almak istiyorsan ücretli destek paketi alıyorsun. normal destek almak istiyorsan gene ücretli destek alıyorsun. trendwp diye şikayetleri araştır çok bulursun :)
Ayrıca 3 adet temam var oradan video , portal , portal2 , hiçbirini kullanmıyorum boş boş duruyor :) aldığımada pişmanım,
Safirtema yı öneririm gayet ilgili ve başarılı bir arkadaş her türlü desteği alabilirsin gerekirse kendi girip düzenleme yapan bir arkadaş.
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.vaybe.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Vaybe adlı üyeden alıntı
tema ninja - yani (trendwp) isim değişikliği yaptı. Hiç önermiyorum kesinlikle alma derim tema destek 0 dosyalarını 1kere alabiliyorsun bidaha almak istiyorsan ücretli destek paketi alıyorsun. normal destek almak istiyorsan gene ücretli destek alıyorsun. trendwp diye şikayetleri araştır çok bulursun :)
Önerebileceğiniz başka yer var mı acaba? Türk olmasına önem veriyorum, yabancı firmalardan almak istemiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Çoğu şikayet konusunu okudum bu firma ile ilgili. Sağlıklı bir alışveriş için tavsiye etmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Anladım, sizin önerebileceğiniz başka Türk tema satan yer var mı acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Tema Ninja(Trendwp) arattığınızda bir çok şikayet çıkıyor. Daha önce alışveriş yapmadım ama bir çok şikayetini duydum. Desteği de para ile sağlamaları çok saçma.
Safirtema'yı öneririm. Temalarını sürekli güncel tutuyorlar ve ilgili arkadaşlar. Destek için de para istemiyorlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
MertBalci adlı üyeden alıntı
Tema Ninja(Trendwp) arattığınızda bir çok şikayet çıkıyor. Daha önce alışveriş yapmadım ama bir çok şikayetini duydum. Desteği de para ile sağlamaları çok saçma.
Safirtema'yı öneririm. Temalarını sürekli güncel tutuyorlar ve ilgili arkadaşlar. Destek için de para istemiyorlar :)
Safir temayı inceliyorum da pek fazla tema çeşitine rastlamadım. Güzel düşünceler var, belki de özel kodlatabilirim ilerleyen zamanlarda (eğer kafama yatan bir şey bulamazsam) teşekkür ediyorum öneriler için :)