Öneriler için teşekkur ederim.
Beyaz göze batar , siyah iyidir..
Dediğiniz gibi temayı değişebiliriz.Ben daha koyu temadan yanayım , Ortağım açık renk istiyor arada kaldık :) yada 2 farklı tema sunarız isteyen istediği rengi kullanabilir.
Beyaz göze batar , siyah iyidir..
Dediğiniz gibi temayı değişebiliriz.Ben daha koyu temadan yanayım , Ortağım açık renk istiyor arada kaldık :) yada 2 farklı tema sunarız isteyen istediği rengi kullanabilir.
Olabilir. Benim düşüncem ve yıllardır yaptığım şey siyah ağırlıklı normal web sitesi olsun blog olsun ne bileyim forum olsun hayatta gezinmem içinde direk çıkarım. Ayrıca sizin yapmak istediğiniz şey farklılık. Bence farklı renkler arayın. Mesela koyu mavi olabilir, bazı yerlerde toz pembe olabilir. Uyum içerisinde kullanabilecek renk çeşiti bence yeterli sayıda çok. Mesela benim bloğuma göz atın koyu renkli ama siyah değil. Bugüne kadar izlenimlerim ziyaretçilerin siyah tema sevmediğidir. Arka planı siyah olabilir ama içerik kısımları bence biraz açık renkte olmalıdır. Neden diye sorarsanız? Benim gözlerim bozuk, astigmat ve miyop var. Sitenizin içeriğini görmekte gerçekten zorluk çekiyorum. Açık renk sitelerde rahatlıkla dolaşabiliyorum. Biz site sahipleri veya tasarımcılar bunları düşünmeliyiz. En ince ayrıntısına kadar. Bence bu söylediklerimi tekrar gözden geçirin. ;) Dediğim gibi yardım edebilirim.