stendor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
flash oyun teması olsun hocam.
yuem
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
temanın renk seçeneği olsun hocam.panelden tek tıkla renk değişsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sade güzel ve responsove olsun. Bi Allah ın kulu kişisel site teması yapsın. Breeze wp teması var bluthemes yapmış o tarz meselano tema çok detaylı ve hoş bir tema. Sizde en azından o tarz bir şey yapabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Freelance / Internet Works
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
36, (%97)
CSS ve HTML valid, pagespeed değerleri yüksek yapılan bir tema piyasada bulunan birçok ücretsiz temaya göre sizin farkınızı ortaya koyacaktır. Bunlara da dikkat etmenizi tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ismeterol adlı üyeden alıntı
CSS ve HTML valid, pagespeed değerleri yüksek yapılan bir tema piyasada bulunan birçok ücretsiz temaya göre sizin farkınızı ortaya koyacaktır. Bunlara da dikkat etmenizi tavsiye ederim.
İsmet Erol hocam evet ben bunların hepsine önem veriyorum.Aynı zamanda seo ile ilgili çalışmalar yaptığım için bu nokta her zaman önemli güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar herkes'in farklı istekleri olduğunu gördüm ve ben bir blog teması şeklinde sürmeyi düşünüyorum.Umarım işinize yarayacaktır.
Bir Mehmet Turşucu Klasiği
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunun gibi olabilir ama bu temadaki gibi kategorilerin icine girince sag bloklar gözükmüyor orası sıkıntılı birde tam sayfa olup olmaması ayarlanmalı 970 lik boyut idel gibi
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dediğiniz eklenti yüklü ama calışmıyor
http://dhbt.bl.ee/ deneme amaçlı bir şey yapıyorum eğer gözüme hoş gelirse sistemi üçretli domaine aktarıcam güzel bir tema ama ufak defek sıkıntıları var kod bilgim olmadığı için anlayamadım
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cuneytsonmez adlı üyeden alıntı
bunun gibi olabilir ama bu temadaki gibi kategorilerin icine girince sag bloklar gözükmüyor orası sıkıntılı birde tam sayfa olup olmaması ayarlanmalı 970 lik boyut idel gibi
Şimdi yapacağım tema blog tarzı olacak ve ikinci ücretsiz temamda portal tarzı olarak sizlere gelecek. Ben temalarımda eklenti kullanmamaya özen gösteriyorum sadece all in one seo ve jetpack eklentisi kullanıyorum.Jetpack yorum alanı için niye diyeceksiniz çünkü yorum yaparken kullanıcı sosyal medya hesaplarınıda kullanmak istiyor bunun için bu eklenti çok ideal.All in one seo ise adından da belli seo için anahtar kelime vs. buradan gireceksiniz.Bunların seo'ya etkisi büyük çünkü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir Mehmet Turşucu Klasiği