murro adlı üyeden alıntı

Onedio daki gibi üyelerin içerik girip admin onayı ile yayınlayabilecekleri, her içerikde sosyal ortamda paylaşabilmemiz için butonların olduğu ve bu butonlarda kaç kişinin o içeriği paylaştığının gösterildiği, tema renk ayarlarının kolayca yapılabildiği, esnek sütunlara sahip bir tema güzel olurdu. Yani sosyal ortamlarla etkileşimi ileri seviyede bir tema olmalı bence. Google+ ; facebook hesaplarıyla giriş yapılabilmeli, bu liste daha uzar gider. Keşke bende tema yapabilecek kapasitede bilgi sahibi olsaydım.

Murro öncelikle o tarz tema baya zaman alır yani onlar ekip olarak 1-2 ay sürmüş ben tek olarak o tarz temayı 3 ayda anca kodlarım fakat wp ile ilgili bir temam var ana sayfada mesela resim üzerine gelince direk o haberi paylaşabilecek yani kısaca sosyal ortamla etkileşimi yüksek bir tema yaptım fakat eksiklerini bitiriyorum ama bu tema tabi 1 ayımı aldığı için ücretli olacak ve ocakta bir sitemde denemeye alıp satışa sunacağım satışa sunduğum tema kısıtlı sayıda olacak neden derseniz temalar kişiseldir ve bu temaların yaklaşık 10-20 arası kişide bulunması ideal onun için ocakta e-ticaret bölümünden takip ederseniz bu temanın bir sahibide siz olabilirsiniz.Yorumunuz için teşekkür ederim.