cokbaska adlı üyeden alıntı

Teşekkurler...
Tif gececilerin konuda bahsetmiştim cevap yazmadın bende açayım dedim değişiklik olsun :)

Cevap yazacakken uyuya kaldım belkide :o
Değişiklik olsun, açman güzel aslında. Hangi projenin nasıl tutacağını tahmin etmek zor.

Tanıtım kampanyaları olmadan fark edilmek özellikle wm sitelerinde zor. Zaten burada çoğu insanın ilgilendikleri bişeyler var. Yazar çıkacağını sanmıyorum. Ama diğer alanlarda çıkabilir.

Şimdi bir örnekte vereyim konumumuza göre mantık dışı olasada örneğin http://blog.milliyet.com.tr/ 'nin hiç tutacağını sanmazdım fakat adamlar çok özel bir kitle yakaladılar. Yazarların çoğuda hatta hiç biri gelir beklemeksizin yazıyorlar.

Özetle kitle yakalamak şart. Ama wm siteleri yanlış yer. Daha fazla kitleyi çekebilmek adına çok çok sade tasarımlar kullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca facebook, twitter bağlanma özellikleri büyük artı sağlayacaktır. Yazarlar için en önemli teşvik okunmanın sağlanabilmesidir. Yazarkafe gibi sitelere üye olarak içerikleri gönderirsen artı olur sana. Projene çok farklı yenilikler eklemeye çalış. Farkı olsun.

:) uzunca yazdım aklımdan geçenleri tekrardan başarılar dilerim.