GÜNCELLEME.
ÖDEME LİMİTİ 1 TL

Tıkla ve Kazan sitesi, kullanıcılarına reklam izledikçe para kazandıran bir sistemdir. Kısaca PTC olarakta adlandırdığımız Tıkla - Kazan sistem işleyişine sahip olan bu site ile sadece reklam izleyerek değil reklam oyunu ile de para kazanabileceksiniz.

REFERANSLARA BÜYÜK ÖNEM VERİN. .
Örneğin ben toplamda 16 referans oluşturdum. 31 reklama tıkladım, referanslarım da toplam 300 reklama tıklamışlar. Toplam da 3 TL kazandım.

ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 8-9 GÜN HESABIMA GİRMEDİM. GİRİŞ YAPTIĞIMDA İSE TOPLAM 1.7 TL PARA BİRİKMİŞTİ HESABIMDA. REFERANSIMLA KAYIT OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. HER TÜRLÜ KONUDA YARDIMCI OLACAĞIM.

REFERANSLARINIZ TIKLADIKÇA BİR MİKTAR DA SİZ KAZANIYORSUNUZ.

İLK ÖDEMEMİ ALDIM.(21.12.2014)

2.ÖDEMEMİ ALDIM. (30.12.2014)

Kullanıcılar için: Türkiye'nin en yeni PTC Sitesi Tıkla ve Kazan, kullanıcılarına en çok reklam kazancı veren PTC Sitesidir. Altını çizerek belirtmek isteriz ki SADECE REKLAM İZLEYEREK YÜKSEK PARALAR KAZANACAKSINIZ. Görev Yapma vs. yok...

Minimum Ödeme : 2TL
Ödeme Yolları : Paypal & Banka Havalesi

Reklamverenler için: Tıkla ve Kazan sitesi kullanıcıları kadar, reklamverenlerine de çok düşük reklam paketleri sunmaktadır. KESİNLİKLE BOT OLMAYAN, % 100 ORGANİK - GERÇEK KULLANICILAR İSE ARTIK SİTELERİNİ YENİ YENİ KULLANICILAR TANIYACAK. BÖYLECE SİTELERİNİN DAHA ÇOK TANINMASINA VE GELİŞMESİNE YARDIMCI OLACAK.

REFERANSIMLA ÜYE OLAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLACAĞIM...

HEMEN ÜYE OL (Ref)

REFSİZ ÜYELİK